Ha zöld teát iszok és mellette oda figyelek az érkezésekre mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?
hát jah:D
figyeled a sült krumplit,vagy mi?
a tea meg mint téma a diétában,alapból tudatlanság.
a tea egy üdítő ennyi.
Hát, azt mondják, hogy a zöld tea nagyon nagyon hasznos. nemcsak a fogyás szempontjából:D például erősíti az immunrendszert és gyorsítja az anyagcserét. Amikor én azt iszom (persze cukor nélkül), akkor úgy érzem, hogy sokkal tisztább a testem, nincs benne méreg meg sok piszok. Hát ha rendesen eszel, kizárod az édességet, a fehér kenyeret és a tésztát, illetve rendszeresen mozogsz mellette, szerintem az olyan heti 0,5 - 1 kiló fogyás optimális és így meg is marad a súlyod.:) Persze, ha nem kezdesz el szemetet enni. Azt is olvastam, hogy a tejtermékből is érdemes keveset fogyasztani... de ezt persze nem kötelező, hiszen az embernek kell a kalcium.
nekem a zöld teától semmi bajom, egyszerű, jó hatású ital, ami csak jót tesz a testnek. Én szeretem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!