Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Segítene valaki étrend +...

Segítene valaki étrend + edzés összeállításban?

Figyelt kérdés

17 éves 187cm és 97kg vagyok. Fogyni szeretnék, de az étrend összeállításával gondjaim akadtak. Egész nap iskolában vagyok, ezért csak olyan ételeket tudok enni amiket el tudok vinni. Tudna valaki segíteni egy étrend összeállításában? Esetleg egy mintaétrendel, amit ő állít össze, mert nekem nem megy, tanácsokkal.

Egy edző azt mondta, hogy csak súlyzós edzésre+ bemelegítő aerob edésre lenne szükségem. Tudtok ajánlani egy jó edzőtermet, ahol ezeket el tudom végezni?

2013. jan. 19. 19:47
 1/2 anonim válasza:

èn nem fogyózok mert felesleges (180cm 83kg) ès szerintem mèg neked se kell nem kell edzöterem se otthoni fekvõk az meg hogy van egy kis hasad ... legalább nem kötnek belèd

az ètrend: ha tudsz egyèl kenyeret mindenhez ès a fö ètkezèsek után 20-60-120 fekvö ha bírod de elsöre elèg 20 is

Tehát: kenyèr ès föètkezèsek után( kivève reggeli mert azt utána ledolgozod egèsznap) fekvötámasz lehet 4ütemü illetve sima

2013. jan. 20. 09:07
 2/2 anonim válasza:
* edzöterem se, * elírtam az elejèt
2013. jan. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!