Ez így mennyire jó?
Elkezdtem insanityzni. 18 éves fiú vagyok,100kg körül,175 cm.
Ez az étrend megfelelő?Mit változtassak rajta?
Illetve egy ilyen zsírégetőt szeretnék szedni mellé:
Általában este edzem,de szeretnék reggel is.
A szénhidrát alapú táplálkozást ma már nem nevezhetjük tudományosan megalapozottnak. 1500 kcal eleve kevés energia egy fiatal férfinak, ebben ráadásul még fölösleges szénhidrát is van.
Azt kell tudni, hogy ha én megeszem a keményítőt, gyakorlatilag semmi fontos anyaghoz nem juttatom a testem, sőt még az elfogyasztott szénhidrát terhelő hatásának is kiteszem magam. Ezt miért? Semmiért.
Történetesen a szénhidrát forrásaink annyira nem evésre valók, hogy még mérgeket is tartalmaznak. Például a gabonák: glutént, ami általánosan az egész testünkre károsan hat, autoimmun folyamatokat vált ki.
Más lektinek, károsítják a bélfalat, a véráramba kerülve szervi problémákat okoznak, tudtommal a keringési rendszert is károsítani tudják.
Fitátok - ami hasznos tápanyagokat, de főleg mikrotápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket ennél, azokat az amúgy fölöslegesen megevett szénhidrátforrások (gabonák, hüvelyesek) lektin tartalma megakadályozza a felszívódásban. Például az elég gyakori vashiány sokszor nem a kevés megevett vas miatt alakul ki, mert hiába eszik valaki állati eredetű, jól hasznosuló vas vegyületet ha az elfogyasztott kenyér fitát tartalma miatt nem kerül a vérünkbe a vas..
A zöldségek és húsok ebben az étrendben is jók.. mint mindig.. :) De ezekből már fölösleges előre tervezett mennyiséget enni. Ezekkel jól lehetne lakni.
"Iron (as iron oxide) 8 mg 44%
Chromium Picolinate 200 µg 166%
Choline Complex 1800 mg *
Inositol 100 mg *
Methionine 400 mg *
L-Carnitine Complex 300 mg *
L-Lysine 200 mg *
Lecithin 20 mg *
Linoleic Acid 200 mg *
Oleic Acid 100 mg *
"
Ez, mint fogyást segítő készítmény egészen biztos hogy kamu. Az elhízás egy anyagcsere probléma a nem egészen megfelelő élelmiszerek miatt, ezen sajnos nem segít semmit egy fat burner. Akkor már legyen c-vitamin, d-vitamin, omega3 kiegészítés :)
Sajnos, egyet kell értsek harcművésszel. Ha a 175 cm-edhez 100 kg vagy, akkor szinte biztos az inzulinrezisztencia. Ez pedig sajna azzal jár, hogy nem fogsz tudni kevesebbet enni abból, amiből eddig sokat ettél.
A zsírégető segít, durván 1 %-ig, magyarán semeddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!