Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma 2107kcal-t ettem meg. Sok...

Ma 2107kcal-t ettem meg. Sok csokir mert rám jött az ehetnék :/ 1nap alatt meg lehet hízni? 14/L 46kg

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, holnapra 70 kg leszel.
2013. jan. 14. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan .. :/
2013. jan. 14. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
? centi vagy?
2013. jan. 14. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:
154cm
2013. jan. 14. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt nem lehet meghízni :D
2013. jan. 14. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy nap alatt nem lehet hízni.

Ha már írtál, engem sokkal jobban érdekel egy 14 éves, magára figyelő lány táplálkozása, miket eszel, esztek?

2013. jan. 14. 16:46
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen megnyugtattatok :/ nem tudom mi van velem, múlthéten meg jött a menzeszem nagy volt az étvágyam és megettem mindent.. most pedig csak úgy rám jött az étvágy :(

Diétázok már sikerült lefogynom 8kg-t :) nagyon félek h vissza szedem .. de még akarok fogyni! Hogy mit eszek ? hát reggel suliba viszek Jogobella light joghurtot 2db sima pirítóssal és igyekszek tízóraira gyümit enni ..de csak rátkán tartom be :D általában már reggeli után 1órával megeszem a gyümölcsöt.. utána ebéd: akkor eszek miután haza jöttem délután 2-3 órakor valami kevésbé hízlaló ételt pl sima halat vagy spenótot .. vacsit pedig 6kor és sima zöldségsalátát :)

2013. jan. 14. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Na most a következő válaszomat nem kötelező elolvasni. Sokan nem szeretnek itt, nem kell olvasni, ahogy Neked sem muszáj.. ha van időd és kedved tanulhatsz, aztán vagy megfogadod vagy nem.

Belevágok a közepébe, a pirítós és a jogobella legfeljebb egy rágcsáló táplálkozásába fér bele, nem az emberébe. A tej (joghurt) a borjak tápláléka, és olyan hormonokat tartalmaz amik a borjú hízását, növekedését segítik. Pont így hat az emberre is, sajnos egyéb mellékhatásokkal.

A pirítós kenyér olcsó gabona élelmiszer. Tömény szénhidrátforrásként a világ elhízásjárványának egyik fő okozója (persze, a tejjel együtt). Glutén és egyéb lektin tartalma egy életen át károsítja a testünket, krónikus betegségeket okozva. Jó esetben soha nem eszi az ember, rosszabb esetben csak ritkán..

A joghurtban és a kenyérben semmi olyan tápanyag nincs, ami a fejlődésedhez kellene, de egy felnőtt embernek is hiányosak. Emellett fogyás közben is kellenek minőségi tápanyagok: fehérjék, zsírok.

Számolod a kalóriákat. Ez tudod miért kell? Mert a mai ember kenyeret, péksüteményt eszik, ezekből komoly mértéket kell tartani (tehát kalória kontrollt) mert baromi könnyű elhízni velük. Nem csoda, nem tudja jól feldolgozni a szervezetünk. Ha zöldségekből és húsokból ennél 2000-3000 kcal-t, értelmetlen volna a kérdés, hogy hízol-e ... egyszerűen nem híznál.

A hízásnak (zsír raktározás) van egy folyamata. Nem minden megevett táplálék kerül elraktározásra, ehhez le kell játszódnia egy folyamatnak. Ez a vércukorszintünkkel és az azt csökkentő inzulinszintünkkel (hormon) van összefüggésben.

Minél egyenletesebb a vércukor, minél kevesebb inzulin kell, annál kevésbé történik hízás, még sok kaja mellett is.

A pirítós, a joghurt amellett, hogy gyakorlatilag csak az éhezés látványos formájától véd meg, tápanyagokat érdemben nem tartalmaznak, pont ezt a hízás - hormonális folyamatot okozzák a testedben. Nem hízol, mert eleve keveset eszel, de enni viszont muszáj, tehát ha nem megfelelő ételt eszünk könnyen elhízunk.

Ne kevés evésre törekedj, hanem sok zöldségre, húsfélékre.

Az esti sali tök jó, ilyet kéne nappal is. Bármilyen húsfélével.

2013. jan. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!