1600 kcal elég?

Figyelt kérdés

Sokat kéne fogynom, mert a terhesség alatt elszaladt velem a ló, úgy kell nekem. Olyan 10-15 kiló lenne a cél. Kezdetnek. Étrendre figyelek, sok zöldség, gyümölcs, magas protein és alacsony ch bevitel. 178 cm vagyok, és 86 kiló, 33 éves.

Sportolni heti 3 alkalommal megyek, 20 perc súlyzós, 20 perc futás/kocogás, 20 perc bringázás. Emellett naponta 20-40 percet sétálok, de ezt nem sportnak számolom, de mégis elhasználok vele valamennyi kalóriát.

1600-ra lôttem be a napi mennyiséget, majd fokozatosan le szeretnék menni 1400-ra. Tudom, hogy idôbe telik a sok felesleget leadni, nem is akarom sürgetni, a lényeg, hogy tartós legyen az eredmény és ne menjen rá az egészségem. Jó ez így?

2013. jan. 8. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg így, aztán érzed majd, ha kevés.

Elég sokat mozogsz szerencsére, ehhez kell az energia is.

2013. jan. 8. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, estére éhes maradok eléggé...
2013. jan. 8. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Táplálkozástól függ.

A tejben kevés a szénhidrát, ha ilyen ételt eszel mégis hízni fogsz 1600 kcal-lal (és persze egyéb megbetegedésekre is számíthatsz).

Ha húsokat és zöldségeket eszel, és jóllaksz ennyivel akkor elég. Ha éhes vagy ennyivel, akkor nem elég..

2013. jan. 8. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Viszonylag kevés tejterméket eszem. Túrót azért szoktam, tudom, szerinted az is az ördögtôl való, de máshogy nem megy a megfelelô fehérjemennyiség. Nem akarok állandóan csirke vagy pulykamellet enni, mert már herótom van tôle.
2013. jan. 8. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Zsírszegény túrót én is ettem a diéta alatt, mégis fogytam 15kgot :)
2013. jan. 8. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak az egyszerű emberek démonizálnak, nekem nem szokásom.

Lehet fogyni tejtermékek mellett.. vagyis nem lehetetlen.

Biztos hogy nem kell tejterméket ahhoz, hogy elég fehérjét egyél.

Egy részt, egy felnőtt embernek nincs szüksége olyan sok fehérjére.. bár biztos hogy gondot nem okoz. Lehet sok zöldséget is enni, teljesen természetes. Egyébként pedig egy csomó húst lehet enni a csirkén kívül, egyéb húsokat és tojást.

2013. jan. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!