Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1500-1600 kcal sok a...

Napi 1500-1600 kcal sok a fogyáshoz, vagy így is tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Ma kb 1600 kcalt vittem be, 125g fehérjét, 150g szénhidrátot és 50g zsírt. Egészséges ételeket fogyasztok. Ma ettem vegyes zöldségeket, gombát, almát, csirkemellet, túrót, natúr joghurtot, puffasztott rizst, tőkehalat, zabpelyhet és olajos magvakat(pisztácia, mandula, mogyoró). Ezekből jött ki az 1600 kcal, ami lehet, hogy fogyáshoz kicsit sok.Egyébként nem szeretnék gyorsan fogyni. 162cm/50kg vagyok.Intenzíven edzek, heti 5-ször járok edzőterembe, de csak súlyzós edzéseket csinálok.
2012. márc. 6. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Nem kell fogynod, normális a súlyod. Nőknél magasság cm-ben mínusz 110.

2. [link]

Ilyen paraméterekkel a normális fogyáshoz 1700 kcalt írt (fél kg hetente), bár az életkorodat nem tudtam, 25-tel számoltam.

2012. márc. 6. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 10 évet tévedtél, 15 éves vagyok.:)
2012. márc. 6. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, akkor pláne nem kell fogynod!!! Fejlődésben vagy! Ha nem eszel, nem fejlődsz tovább. Meddőséget okozhat, mert most kellene fejlődni a méhednek.

És még nőnöd is kell. Arra figyelj, hogy a következő években ne hízz túl sokat. Valamennyit fogsz, mert ha magasabb leszel, a súlyod is több lesz.

Első

2012. márc. 6. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg tökéletes az 50 kg a 160 centihez, ha keményen edzel elég a 1600, többet ne vigyél be. A magvakkal azért óvatosan bánj!

Amúgy hallottam valahol, hogy a tiniknek megállítja a növekedést a súlyzós edzés. De erre nem mernék esküdni!

2012. márc. 7. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!