Engem a vásárlóik között üdvözölhetnek a jövőben mert Kiskondás parasztkalbász 140g húsból 100g termék, hús, szalonna, paprika, fűszerek.. Na-nitrit és kész. (tehát élelmiszer!)
Dulano májas: hús, máj, talán szalonna.. só, fűszerek, kis cukor, IGAZI vanília.. se szója, se tej se glutén, alighanem élelmiszer!
De a péksüteményben azért van minden..
Barátaim ne haragudjatok, tudom én is hogy finom meg minden.. de nézzétek meg az összetevőket, ilyenre csak betegségeket lehet alapozni :(
Hetente egy ilyen sütemény 1-2 alkalommal, mert biztos nem eszik minden nap.. dehogynem eszik amúgy, olcsó és ezt adják a kölyköknek sokan.. mellette minden nap kenyér és tej, müzli.. még több aroma, színezék, szója.. Na ezért vannak tele a kórházak, ezért szed 5-10 féle gyógyszert (gyógyulás nélkül) már az emberek lassan nagyobb része. Ezért elhízott a lakosság nagyobb része.. :(
A lakosság nagyobb része krónikus betegségekkel él O.o
Nem egy péksüti miatt, hanem amiatt amit ez képvisel :D
Kenyeres- péksütis -tejes mindenség miatt! :D
Nagyjából 340-350 lehet. Sajnos az összetevők arányát nem írták meg. Fittnek csak azért nevezhető mert tartalmaz teljes kiőrlésű gabonaféléket. Amúgy eléggé hizlal, és tele van mesterséges anyagokkal.
Sajnos eléggé félrevezető a Fitt jelző. Sokan azt gondolják, hogy alacsony a kalória értéke, de az összetevői alapján se nem diétás se nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!