Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A Lidl-ben kapható fitt...

A Lidl-ben kapható fitt szilvás párna kb. hány kcal?

Figyelt kérdés
fitt

2013. jan. 5. 10:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Engem a vásárlóik között üdvözölhetnek a jövőben mert Kiskondás parasztkalbász 140g húsból 100g termék, hús, szalonna, paprika, fűszerek.. Na-nitrit és kész. (tehát élelmiszer!)

Dulano májas: hús, máj, talán szalonna.. só, fűszerek, kis cukor, IGAZI vanília.. se szója, se tej se glutén, alighanem élelmiszer!

De a péksüteményben azért van minden..

Barátaim ne haragudjatok, tudom én is hogy finom meg minden.. de nézzétek meg az összetevőket, ilyenre csak betegségeket lehet alapozni :(

Hetente egy ilyen sütemény 1-2 alkalommal, mert biztos nem eszik minden nap.. dehogynem eszik amúgy, olcsó és ezt adják a kölyköknek sokan.. mellette minden nap kenyér és tej, müzli.. még több aroma, színezék, szója.. Na ezért vannak tele a kórházak, ezért szed 5-10 féle gyógyszert (gyógyulás nélkül) már az emberek lassan nagyobb része. Ezért elhízott a lakosság nagyobb része.. :(

2013. máj. 23. 22:54
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem lesznek krónikus betegségeim :) Kész, passz. Ha eszek ilyen szart, ha nem. a 70-et pedig x+70-re értettem. 100 évnél tovább pedig nem is akarok élni. De majd meglátjuk ki nevet a végén egy rohadt szilvás párna miatt!
2013. máj. 25. 16:33
 23/25 anonim ***** válasza:

A lakosság nagyobb része krónikus betegségekkel él O.o

Nem egy péksüti miatt, hanem amiatt amit ez képvisel :D

Kenyeres- péksütis -tejes mindenség miatt! :D

2013. máj. 25. 19:11
 24/25 anonim válasza:

Nagyjából 340-350 lehet. Sajnos az összetevők arányát nem írták meg. Fittnek csak azért nevezhető mert tartalmaz teljes kiőrlésű gabonaféléket. Amúgy eléggé hizlal, és tele van mesterséges anyagokkal.

Sajnos eléggé félrevezető a Fitt jelző. Sokan azt gondolják, hogy alacsony a kalória értéke, de az összetevői alapján se nem diétás se nem egészséges.

2014. szept. 2. 13:55
 25/25 Beatrix555 válasza:
Szia! A fitt szilvás párna 287.1 kcal 1 db ( 90 gr kiszerelésű). A búzák és gabonafélék ellen ágáló "barátunknak" linkelném be a legújabb kutatások eredményeként létrejött Dr. T. Cholin Campbellés kutató társai által megírt u.n Kína tanulmány ( China study) című munkát, melyet több évtizeden keresztül végeztek Kínában (azért ott mert ott a legnagyobb homogén népesség, így a tanulmány tekintetében tökéletes választásnak bizonyul) A kutatás eredményeként több csoportot vizsgáltak különböző étkezési szokásokkal és kialakult betegségekkel ( mint írtam homogén a közösség így a különféle genetikai okok minimalizálhatóak voltak) A kutatás eredményeképpen a lehető legrákkeltőbb dolog amit ehetünk az a tej, tejtermékek és hús. Gyakorlatilag bebizonyították, hogy ha az étkezésed arányát tekintve a hús meghaladja a 12%-ot biztosan rákos leszel idősebb korodra. ( ellenben a gabonafélékkel amik ilyet nem okoztak. ) Érdemes elolvasni a tanulmányt. Azt hogy érdekel-e és betartod-e már csak rajtad múlik.
2015. júl. 20. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!