1. megennétek a húsokat eredeti formájukban. ez ne legyen kétséges :)
2. a gi táblázatok megtévesztők. az 50-es gi nem alacsony! ráadásul miért 'csak' 50? Mert akkora inzulintermelést okoz, hogy a vércukor nem is megy fel magasra. Nem csak glikémiás indexből áll a világ, valójában a hatást a glikémiás telítettség, az inzuliszintemelő hatás is meghatározza. Ergó: nem kell örülni hogy jó kaját eszünk, mert ergya. Gabona sosem lesz jó, veszélyes bemagyarázni az ellenkezőjét, mert még a végén elhisszük.
Fűből növesztenek izmot.
Nézd már meg mennyire emészthető a búzád fehérje tartalma, és mennyire mérgező.
TaplalkozasHarcmuves
Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy ki hal meg előbb és miben :D Tudod mi a nem egészséges? Az a mentális állapot, amit te a táplálkozással kapcsolatban fenntartasz! Ez már beteges jellemre utal és egy hajszál választ el a fanatikus őrülttől. Arról nem is beszélve, hogy a válaszaid mind-mind feleslegesek voltak a kérdéssel kapcsolatban. Attól hogy valaki néha-néha vagy akár napi rendszerességgel, de nem kizárólag bekap mondjuk egy szilvás párnát, nem fog meghalni, nem lesz se rákos se cukorbeteg, se magas vérnyomásos. Olvasgasd még azokat a szakkönyveket és egy kis pszichológiát is.
Egyébként engem is érdekelne, hogy mennyi kalóriát tartalmaz ez a finomság! Nem azért mert fitt, hanem mert be szeretném jegyezni. Én mikor megvettem is tettem rá, hogy fitt-e vagy sem. Jól nézett ki, finom is volt és még rohadtul ÉLEK! Valószínűleg még fogok is kb. 70 évig nyomulni a földi lét keretei között! Köszöntem!
70 év krónikus betegségekkel tarkított nyomulás a Földön.
És akkor én vagyok beteges? Értékrend kérdése, 90+ -ban gondolkodom és a magyarokra jellemző betegségek halvány jele nélküli életet tervezek..
Voltam Lidl-ben, szimatoltam, pékség részlegnél először megindult a nyáltermelésem (jó kis aromák), aztán majdnem hányingerem lett.
De ideologizáljátok meg az alkalmi műanyagevést, meg kell tölteni a kórházakat betegekkel.
Kaptam választ a lidl-ből:
Tájékoztatjuk, hogy helyben sütött pékáruink összetevőiről üzleteinkben is információt szerezhet a termék neve mellett elhelyezett polccímkén.
Fitt szilvás párna 90g termék
Összetevők: szilva gyümölcsíz (szilvavelő, cukor, fruktóz-glükózszörp vagy glükóz-fruktóz szörp, zselésítő anyag:pektin, étkezési sav:citromsav, aroma , színezék:E150d), víz, búzaliszt, margarin (növényi olaj és zsír, emulgeálószer:E471, lecitinek, só, savanyúságot szabályozó: citromsav, nátrium-citrátok, aroma, színezék:karotinok), teljeskiörlésű búzaliszt, szilva, cukor, sűrítőanyag:E1422, búzarost, élesztő, lenmag, napraforgómag, szezámmag, zabpehely, árpamaláta, árpaliszt, növényi olaj, búzaglutin, emulgeálószer:E472e, lisztkezelőszer:aszkorbinsav, enzimek, só, fahéj, tejfehérje, dextróz, sárgarépa kivonat. Allergén:glutén, tej, szezámmag. Nyomokban szóját, tojást, mogyorót, dióféléket, mustárt, zellert és csillagfürtöt tartalmazhat.
Reméljük, a közölt adatokkal a segítségére lehettünk és a jövőben is hűséges vásárlóink között üdvözölhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!