Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A Lidl-ben kapható fitt...

A Lidl-ben kapható fitt szilvás párna kb. hány kcal?

Figyelt kérdés
fitt

2013. jan. 5. 10:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A húsnak se enném meg az eredeti formáját. Akkor meg? Nem egyem?
2013. jan. 24. 10:24
 12/25 anonim ***** válasza:

1. megennétek a húsokat eredeti formájukban. ez ne legyen kétséges :)

2. a gi táblázatok megtévesztők. az 50-es gi nem alacsony! ráadásul miért 'csak' 50? Mert akkora inzulintermelést okoz, hogy a vércukor nem is megy fel magasra. Nem csak glikémiás indexből áll a világ, valójában a hatást a glikémiás telítettség, az inzuliszintemelő hatás is meghatározza. Ergó: nem kell örülni hogy jó kaját eszünk, mert ergya. Gabona sosem lesz jó, veszélyes bemagyarázni az ellenkezőjét, mert még a végén elhisszük.

2013. jan. 24. 11:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Szóval így általánosságban véve a gabona a SÁTÁN?
2013. jan. 28. 19:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem. Hanem egy szép izé.. szélben lengedező dísznövény. De jó esetben aligha kaja.
2013. jan. 28. 19:44
 15/25 anonim ***** válasza:
13-as: na meg a tejet se felejtsük el.
2013. jan. 29. 13:49
 16/25 anonim válasza:
A gabonában azért elég sok fehérje is van, pláne egy tönkölybúzában, de a sima búza 11.7 százaléka is fehérje. Különben a ló, szarvasmarha hogy növesztene izmot?
2013. márc. 24. 12:12
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Fűből növesztenek izmot.

Nézd már meg mennyire emészthető a búzád fehérje tartalma, és mennyire mérgező.

2013. márc. 24. 12:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

TaplalkozasHarcmuves

Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy ki hal meg előbb és miben :D Tudod mi a nem egészséges? Az a mentális állapot, amit te a táplálkozással kapcsolatban fenntartasz! Ez már beteges jellemre utal és egy hajszál választ el a fanatikus őrülttől. Arról nem is beszélve, hogy a válaszaid mind-mind feleslegesek voltak a kérdéssel kapcsolatban. Attól hogy valaki néha-néha vagy akár napi rendszerességgel, de nem kizárólag bekap mondjuk egy szilvás párnát, nem fog meghalni, nem lesz se rákos se cukorbeteg, se magas vérnyomásos. Olvasgasd még azokat a szakkönyveket és egy kis pszichológiát is.

Egyébként engem is érdekelne, hogy mennyi kalóriát tartalmaz ez a finomság! Nem azért mert fitt, hanem mert be szeretném jegyezni. Én mikor megvettem is tettem rá, hogy fitt-e vagy sem. Jól nézett ki, finom is volt és még rohadtul ÉLEK! Valószínűleg még fogok is kb. 70 évig nyomulni a földi lét keretei között! Köszöntem!

2013. máj. 19. 13:25
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

70 év krónikus betegségekkel tarkított nyomulás a Földön.

És akkor én vagyok beteges? Értékrend kérdése, 90+ -ban gondolkodom és a magyarokra jellemző betegségek halvány jele nélküli életet tervezek..

Voltam Lidl-ben, szimatoltam, pékség részlegnél először megindult a nyáltermelésem (jó kis aromák), aztán majdnem hányingerem lett.

De ideologizáljátok meg az alkalmi műanyagevést, meg kell tölteni a kórházakat betegekkel.

2013. máj. 19. 13:30
 20/25 anonim válasza:

Kaptam választ a lidl-ből:

Tájékoztatjuk, hogy helyben sütött pékáruink összetevőiről üzleteinkben is információt szerezhet a termék neve mellett elhelyezett polccímkén.

Fitt szilvás párna 90g termék

Összetevők: szilva gyümölcsíz (szilvavelő, cukor, fruktóz-glükózszörp vagy glükóz-fruktóz szörp, zselésítő anyag:pektin, étkezési sav:citromsav, aroma , színezék:E150d), víz, búzaliszt, margarin (növényi olaj és zsír, emulgeálószer:E471, lecitinek, só, savanyúságot szabályozó: citromsav, nátrium-citrátok, aroma, színezék:karotinok), teljeskiörlésű búzaliszt, szilva, cukor, sűrítőanyag:E1422, búzarost, élesztő, lenmag, napraforgómag, szezámmag, zabpehely, árpamaláta, árpaliszt, növényi olaj, búzaglutin, emulgeálószer:E472e, lisztkezelőszer:aszkorbinsav, enzimek, só, fahéj, tejfehérje, dextróz, sárgarépa kivonat. Allergén:glutén, tej, szezámmag. Nyomokban szóját, tojást, mogyorót, dióféléket, mustárt, zellert és csillagfürtöt tartalmazhat.

Reméljük, a közölt adatokkal a segítségére lehettünk és a jövőben is hűséges vásárlóink között üdvözölhetjük.

2013. máj. 23. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!