Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A Lidl-ben kapható fitt...

A Lidl-ben kapható fitt szilvás párna kb. hány kcal?

Figyelt kérdés
fitt

2013. jan. 5. 10:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
10%
Szénhidrátdús cukros disznótáp. Számít mennyi kalória? A kevés ilyen kajákból semmi tápanyagot nem szolgáltat neked, de a zsírosodást már beindítja a testedben. Megéri?
2013. jan. 5. 11:26
 2/25 anonim ***** válasza:
16%
szörnyű, hogy mindent el lehet adni azzal, hogy ráírják, hogy fitt, wellness, light...
2013. jan. 7. 22:03
 3/25 A kérdező kommentje:
nem azért,csak érdekel már ha rá írták azt hogy fitt
2013. jan. 8. 16:42
 4/25 anonim ***** válasza:
8%

Egyszerűen nem számít :D

Egy szénhidrátdús olcsó gabonás cuccnak nem számít a kalória tartalma, más hatása van az ilyen anyagoknak a szervezetünkre, ilyenekre mondják hogy hizlalnak :)

2013. jan. 8. 16:58
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Szia, én is vettem belőle, nekem tetszik. Szerintem ne hallgass a táplálkozástudományi filozófusokra, egyszerűen nézz rá, nyomkodd meg, harapj bele. Nekem már első pillantásra szimpatikus volt. Egyértelmű, hogy valamely részt minőségi, lassan felszívódó szénhidrát. Mindemellett persze a töltelék cukros és minden bizonnyal felhasználtak hozzá különféle sütőipari trükk alapanyagokat. De semmi pánik, még így is jobbak közé tartozik. Egy kajánál mindig azt nézd, hogy az mennyire hasonlít annak az eredeti formájára amiből készült...
2013. jan. 15. 09:27
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

? :D

Drogos.. nem baj, megértelek, tudom hogy ezek mennyire csábítók.

Mi az eredeti forma? Egy kalászos gabona, amit az ember soha nem enne meg, semmi tápanyag nincs benne, nehezen rágható és közel sem finom. Az eredeti formáját nem ennénk meg :D

Lassú felszívódású szénhidrát a gabonákban nincs :)

A keményítő viszonylag gyorsan szívódik fel, nagy vércukorszint és még nagyobb inzulinszint emelkedést okoz. Semmilyen keményítő nem "fogyókúrásabb" vagy egészségesebb a másiknál. Esetleg a nagyon kevés keményítő :D

2013. jan. 15. 10:08
 7/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogok fogyatékmesterekkel vitát nyitni, de azért ezt még így leírom költői kérdésként.

1. Mindig halálra röhögöm magam az ilyen áltudományos gyökereken, akik inzulin szint ingadozásokkal dobálódznak, miközben még azt az egyszerű kérdést sem tudják megválaszolni maguknak, hogy vajon az emberek miért kajálnak évezredek óta(ennél sokkal régebb) különféle gabona alapú szénhidrátokat. Gondolom kedvtelésből, vagy mert alapvetően hülyék.

2. A te dimenziódban x és 2x rost tartalmú szénhidrátforrás között nincs felszívódásbeli különbség?

Indirekt bizonyítás: egyél meg 50kg réteslisztet meg egyél meg 50kg teljes kiörlésű rozslisztet. Egyértelmű lesz a különbség, még a mély elméleti síkjaid sem szükségesek hozzá. Vércukor szintet is mérhetsz.

2013. jan. 19. 14:17
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

1. mert olcsó, és ahogy te is, úgy a többség is szereti a mennyiséget a minőség rovására.

2. nincs különbség. ezt analitikai vizsgálatokkal igazolni lehet. Én is imádtam, hogy a teljes őrlésű liszt egészséges. Csak nem az. A rostok amikről beszélsz, tápanyagokat, ásványi anyagokat kötnek meg, nehezítik/rontják az emésztést, de nem segítenek semmiben. Ne keverd össze a zöldségek rostjaival.

A gabonák csak a túlélést segítik, és beteg de nagy lélekszámú populációk létezését teszik lehetővé (mint látod).

Ezért csak néhány ezer éve létezik olyan hogy "gabonaevés". A világunk nagyobb részében természetes, hogy nem ilyen vackokat ettünk.

2013. jan. 19. 14:46
 9/25 anonim ***** válasza:

Jaj kis barátom, tudod hányszor voltam én is ilyen elméleteken, hogy mi a természetes, mi az ősi, mi az eredeti. Igen, a nagy tömegek étkeztetése, meg a mátrix, amiben szarral etetnek meg bennünket, miközben már csak pár egyed él a paradicsomban. A fogyasztói társadalom, amelyben elnyomják az embert meg a blablabla.

Sajnos a valóság az, hogy még mindig ez a leginkább fenntartható állapot. Persze, tök jó különlegesnek lenni és persze, nem kell neked lenni annak, aki a cukros vajat zabálja nutellával, de hidd el, az értelmes ember mainstreamje nagyon ritkán elvetendő.

Mivel az ember mindenevő és nem rendelkezik pl egy szarvasmarha emésztőrendszerével, továbbá a szénhidrát az alapvető energiaforrása, elég valószínű, hogy nem fogja tudni ezt az igényét zöldségekkel kielégíteni. De lehet át akarlak baszni és én vagyok Smith ügynök.

2013. jan. 19. 15:08
 10/25 anonim ***** válasza:

De ha te a marha nagy tudományosságot kedveled, tessék:

[link]

2013. jan. 19. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!