Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek sok vagy kevés?

Szerintetek sok vagy kevés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy szerintetek sokat keveset vagy pont jól eszek-e.

ez volt a mai étrend:

reggeli: 1 ek oliva olajon sütöttem meg 3 tojást,2 szelet tk kenyér,paradicsom.

Ebéd: Hús nélküli fasírt ( hagyma,kenyér(tk),fokhagyma,1 tojás,só,bors,pirospaprika,delikát,pici zsír.15 dkg krumplival.

vacsora: Gomba paprikás,kb 10 dkg tészta.

szerintetek milyen ez az étrend?

sikerült leadni 20 kilót,most vissza jött 2 kg. azt szeretném leadni.

Emellett mozgok,sok vizet iszok. stb.

Köszi sziasztok:)

2012. dec. 17. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Először is gartula a 20 kilóhoz!Én annyit változtatnék rajta,hogy este már nem ennék tésztát,hanem inkább valami fehérjét pl túrót édesítővel,fahéjjal stb..A reggeli perfekt,a fasírt is jó,mi is szoktunk ilyet tökből,vagy cukkiniből.Mondjuk mi zsírt nem rakunk bele.Mennyit mozogsz egy nap? Milyen idős vagy?
2012. dec. 17. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:

heti 3-4x másfél órát.

16 éves lány vagyok. nem voltam akkor sem kövér,azaz nem látszott hogy közel 80 kiló vagyok.

és köszönöm szépem.

2012. dec. 17. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Énis 16 éves vagyok.Nekem is volt egy 25 kilós fogyásom,most sajnos nem tudtam mozogni (eltörtem a lábam) és 12 visszajött.Most nekiállok 15-öt leadni,énsem voltam(vagyok) kövér 173 cm vagyok és 58 kiló voltam.A végcél: 55 kiló
2012. dec. 17. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem ez így megfelel,de a mozgásokat véletlenül se hanyagold el!

ja és én is gratulálok a -20kg-hoz....nekem még csak 10kg ment le:( de dolgozok rajta:D

16/L

2012. dec. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!