Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon kevés a 900kcal?

Nagyon kevés a 900kcal?

Figyelt kérdés
1400 kcal-t szoktam megenni naponta. Holnapra összeállítottam egy menüt, de csak 900 kcal jött ki. Tudom ,hogy kevés és ha éhes leszek eszek még ,de most ahogy elnézem és belegondolok nem fogok tudni enni többet. Reggeli: két alma Tízórai: Egy cukor mentes müzliszelet Ebéd: Barna rizs,brokkoli és sült csirkemell Uzsonna: káposzta és répa csíkok joghurttal Vacsora: húsleves tészta nélkül vagy fehérje turmix. Mit egyek még hozzá? Nem jut eszembe semmi. Most egész héten itthon leszek és tanulok, lehet azért nem kívánok többet, mert nem vagyok aktív most a vizsgaidőszak miatt.
2012. dec. 16. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tanuláshoz kell a szénhidrát, úgyhogy reggelire mehet zabkása az almák mellé. A húsleves alatt pedig remélem hússal és zöldségekkel teli levest értesz, nem pedig üres levet. Ha igen, akkor szerintem zabkásával kiegészítve tűrhető az étrend, esetleg beiktathatsz még 2-3 dkg mandulát is.
2012. dec. 16. 21:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Okés van itthon zabpehely és szeretem is ,de nem jutott eszembe :D Köszi! Természetesen hússal és sok répával hmmm :) Köszönöm!
2012. dec. 16. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

reggelihez zabkása

tízóraihoz egy pohár joghurt

uzsonnához egy főtt tojás belevágva

2012. dec. 16. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
úúú főtt tojás. De jó! :)
2012. dec. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!