Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért fogyok ilyen furcsán?...

Miért fogyok ilyen furcsán? Mi az oka es mit lehetne érte tenni, hogy máshonnan is lemenjenek a kilók?

Figyelt kérdés
168cm vagyok es 59kg...Ősszel 67kg voltam,teljesen random szeruen adtam le ezeket a kilokat,nem is vettem észre csak hirtelen mindenki elkezdte mondani,hogy mennyire lefogytam. Viszont az a baj,hogy most mindenfélét eszek,iszok es szerencsere nem hizok,de leszeretnék menni 54kgre. Na most,jóval kisebb lett a mellem es a fenekem is majdnem hogy mar kezd lapos lenni.A combom nagyon nagy volt,most normalis de nagyon szeretném ha még ennél jóval vékonyabb lenne es a csipomrol is jo lenne leszedni a kis zsirparnakat. Viszont azt mar nem szeretnem hogy a fenekembol meg lemenjen es a mellem meg kisebb legyen,mert azt mondja a legközelebbi barátom,hogy ezzel hogy lefogyasztom magam elveszik a noiessegem es azert nem vesznek majd észre az idősebb felnott férfiak mert olyan leszek mint 15 eves koromba mikor 18 leszek. Szerintetek? Köszi:) 17/L

2012. dec. 15. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudod irányítani, nincs helyi fogyás. Egyénenként változó, és genetikailag meghatározott, hogy honnan megy le a zsír előbb, majd később. Sajnos úgy látszik, neked a csípődről és a combodról megy le legutoljára, tehát hogy a fogyás oda is "elérjen", először a fenekedből és a melledből használja fel az összes zsírt, majd legutolsónak megy a csípődről és a combodról. A sorrend genetikailag meghatározott, nem tudsz rajta változtatni.

Maximum annyit tehetsz, hogy miután lefogytál elkezdesz a fenékizmaidra gyúrni gyakorlatokkal, és ott akkor a ráépülő izom miatt kerekebb lesz.

2012. dec. 15. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy rengeteg férfi a vékonyabb, kismellű lányokat szereti, szóval nem kell aggódnod. Ha vékony vagy, és nem túl csúnya az arcod, szinte minden férfi számára vonzó vagy.
2012. dec. 15. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyen az alkatod, fogadd el.

Miután lefogyott a melled, meg a feneked, utána fogsz a combodról fogyni és a derekadról. 55 kilósan egyen vékony leszel mindenhol.

Ha nagy mellet akarsz akkor ne fogyjál, ugyanis azt nem tudod külön visszanöveszteni.

2012. dec. 15. 00:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!!:))
2012. dec. 15. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!