Hogyan fogyaszthatom le a fenekemet, hogy máshonnan ne fogyjak?
Figyelt kérdés
Körte típus vagyok, tehát a csípőm széles, de nem emiatt látszik nagynak a hátsóm, hanem valóban ott van az összes zsírtartalékom. Egyébként sovány vagyok, 172/52, és nem akarok fogyni (nem fogyóztam eddig sem, hanem ilyen az alkatom). Milyen gyakorlatokkal tüntethetem el a zsírt meg a narancsbőrt a fenekemről?2011. jan. 25. 22:06
1/8 anonim válasza:
helyi zsírégetés nincs. csak megfelelően összeállított étrenddel lehet lefogyasztani, meg aerob mozgással (futás, bicikli). ha máshol nincs rajtad egy gramm zsír sem, akkor onnan nem is nagyon fog távozni.
2/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ilyen az alkatod, ahogyan írtad is, és ez a típus vagy, akkor sehogy. Max formálhatod. Egyébként meg sokan örülnének ennek a testalkatnak, esztétikusabb is a körte, mint az alma, és egészségügyileg is szerencsésebb;-)
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ezeket ritkán tudom megoldani a kislányom miatt. Van esetleg direkt fenékre való torna vagy ilyesmi? Kaptam régebben egy Leg Magic-et, de az csak a lábamat erősíti, ill. szoktam gimnasztikázni ilyen légből kapott technikával (amiket a suliban is csináltunk anno), de nem emlékszem, mi jó fenékre. Sajnos észrevettem ezt a narancsbőrt is, pár éve még nem volt itt. Biztos nem mozgok eleget. :(
2011. jan. 25. 22:16
4/8 anonim válasza:
Napi sok-sok sèta! Èn a babakocsi tologatàssal fogytam le annyira,h lòg a fenekemen minden. Nem volt szàndèkos, de legalàbb kiderült,h nagyon hatèkony a sok sèta!
5/8 anonim válasza:
Az utolsó jó írt ennyi a lényeg. Séta, vagy bicajozás, magyarul aerob edzés. Ez persze csak akkor ér valamit, ha mellette optimálisan táplálkozol.
Olyan me nincs, hogy egy helyről fogysz, de máshonnan nem. Nincsen semmilyen gyakorlat, amivel adott részt lehetne fogyasztani. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki csontszálkás lábakkal mászkálna.
6/8 anonim válasza:
Mekkora a csípőbőséged? Csak mert van egy barátnőm, 170 cm és 50 kg, nagyon-nagyon vékony (mindig is hízni szeretett volna) és a teste többi részéhez képest neki is kicsit szélesebb a csípője, ám nem a zsír miatt, hanem mert széles a medencéje. A te paramétereiddel nem hinném, hogy olyan nagy zsírok lennének rajtad, egyszerűen ilyen alkatú vagy. Örülj neki, ez a szép nőise, képzeld, ha nem lenne derekad, na az lenne baj!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Az utolsónak: 91,5 cm a csípőm, és valóban széles a medencém, de ahogy mondom, tényleg ott van minden zsírom. És nem az ülőpárnámra gondolok :), hanem szemmel is látható, hogy olyan lötyögős, és virít rajta a rücskös narancsbőr. :(
2011. jan. 26. 09:07
8/8 anonim válasza:
Az a lány, akiről az előbb írtam, ő is narancsbőrös, pedig csak 20 éves. Állítólag a narancsbőr a helytelen táplálkozástól van, ami nála abszolút elképzelhető, mert csupa "szemét" kaját eszik. Bizony, tényleg igaz az a mondás, hogy senki nem habzsolhat büntetlenül: ő ugyan nagyon vékony és nem hízik, de látod, neki meg narancsbőrös a feneke. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!