Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek közül az ételek közül...

Ezek közül az ételek közül melyiket fogyaszthatom fogyókúra esetén?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma még nem ettem semmit, fogyózom, de nagyon szeretnék valami olyan dolgot rendelni ebédre, ami nem hízlal. Segítenétek?

[link]

Ebből a büféből rendelnék, de nem merek választani nélkületek, nehogy valami olyat vegyek, amiben több száz kalória + egy rakat zsír van. Segítsetek! Annyi a kikötés, hogy nem a Frissensültek közül szeretnék választani, mert úgy láttam ott csak laktató kaják vannak.. Egyébként lehetséges, hogy rizottót rendelnék, ha az nem annyira hízlalna. Illetve valami salátát hozzá.. De lehet, hogy most olyan ételt mondtam, amiben nagyon sok kalória van. Bármit ajánlhattok, amiben biztosak vagytok, hogy nem nagyon hízlal! Köszönöm a segítséget.

2011. jún. 17. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Mustáros csirkecombfilé sütve

nem rántott, fehérje, nincs mellé sok cucc (mint pl a sajtmártásosnál)

salival kérném

2011. jún. 17. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl. a csirkemell rizottó nagyon sok kalóriát tartalmaz? Azt néztem ki, de azt mondta az ismerősöm hogy az nagyon hízlal.
2011. jún. 17. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
500-600 kcal lehet, de rizs, az meg jó, és sokkal jobb, mint valami rántott dolog, vagy spagetti, vagy ilyesmik
2011. jún. 17. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, hallgattam rád, mostmár készül a csirkemell rizottó rendelésem! :)
2011. jún. 17. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
jó választás,jó étvágyat :)
2011. jún. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!