Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ti is "raparaztok" a dietara?

Ti is "raparaztok" a dietara?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, hogy mindig, amikor bele szeretnek kezdeni, el kezdek azon aggodni, hogy mi lesz ha nem fogyok le, nem lesz eleg jo az etrendem, megallok a fogyasban blabla.. Pedig tudom, hogy csak el kene kezdeni es olvadni fognak a kilok, de valamiert megis ugy raparazom.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. dec. 11. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
nálam ugyan ez :)
2012. dec. 11. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:

enyhén értelmetlen a kérdés.

vagy csinálom vagy nem.

nincs benne semmi para.

amire ráparáznék,az kb az lenne,ha arra kelnék,hogy az emberiség 90% zombi mondjuk és nincs semmi fegyverem.

2012. dec. 11. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak képzeld azt, hogy már lefogytál, viszont tartanod kell a súlyodat, mert nem akarsz visszahízni.
2012. dec. 12. 01:55
 4/6 anonim ***** válasza:
en arra parazok ra hogy hizok...nem arra hogy fogyok :D
2012. dec. 12. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak kellemetlen érzéseim, gondolataim közben, de az eredmény mégis mást mutat. :)
2012. dec. 12. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez már sokkal durvább..:D Eldöntöm, hogy jövőhéten neki kezdek, fél óra múlva már azt beszélem be magamnak, hogy igazából jól nézek ki és nem is kellene fogynom és amúgy is mindenki más a szemét, akinek így nem tetszem.. Aztán megint rájövök, hogy már magamnak sem tetszem és tényleg fogyni kéne.. és így tovább és így tovább.. 23/N
2012. dec. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!