2 napi zabálás után mennyire nehéz visszaállni a diétára?
Szóval nem az a kérdésem, hogy mennyit híztam, mert tudom, hogy 2 nap alatt nem lehet felszedni egy 1 kilót sem, s az súlytöbblet, amit a mérleg mutat, annak a legnagyobb része víz és salakanyag...
Tegnap és pénteken is ultra rossz napom van, minden összejött, egyetemi gondok, családi gondok, és, nem bírtam magammal... Nem is értem az egészet, eddig foggal-körömmel harcoltam minden egyes - kilóért, tegnap meg egyszerűen odalett az önkontrollom, végülis mindegy, ezt már nem lehet visszacsinálni...
Hanem, az érdekelne, hogy aki átélte ugyanezt, annak mennyire volt könnyű vagy nehéz egy ilyen zabálás után visszazökkenni a régi kerékvágásba? Nem lett ismét nagy az étvágyatok?
Mert nem sikerült odáig jutnom, hogy kevesebb ételtől is jóllaktam, csak most nagyon félek, hogy ezt elcsesztem, és újból harcolhatok a mértéktelen étvággyal.
*a
*volt
*szétcsesztem
*nekem
Elég sok a helyesírási hibám, bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!