Túl sokat eszek, mit tegyek?
Általában minden nap 1500 kalóriát viszek be, mellé mozgok is, szóval mondhatni tökéletes lenne... DE rengetegszer ha megállok a hűtő előtt, meglátom a zacskó csokis müzlit, vagy éppen egy 20 dkg pick szalámit, és helyben felfalom. Ezek után is MINDIG éhes vagyok!!! volt olyan,hogy annyira éhes voltam, hogy megettem egy nap 2300 kalóriát, de még akkor is korgott a gyomrom meg éhes voltam...
Mit lehet ilyenkor tenni? Valami természetes étvágycsökkentő, figyelemelterelő, vagy valami?
Nem tudom, lehet az is, hogy nálam ez ilyen pótcselekedet, de egyszerűen megőrjít... És nem csodálkozom, hogy a mérleg egy dekával se mutat kevesebbet...
Ha rádjön a falásroham tegyél fel magadnak ilyen kérdéseket: "Biztos, hgoy ezt akarom?Nem fogom megbánni, mikor a mérlegre állok?Ez segít elérnem a célom?"
Vagy a hűtőre cetlizd ki ezeket.Estleg egy vékony,egészéges és mellé egy kövér nő képét rakd ki.Akkor talán meg tudod állni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!