Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Meghalok egy kis édességért....

Meghalok egy kis édességért. Mit ehetek?

Figyelt kérdés
Eddig kb. 1000kcalnál tartok. Uzsi+vacsi kb. 400 lesz. Mit ehetek? Gyümölcsön,joghurton kívül.
2012. dec. 10. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Joghurton kívül? Ne mondd, hogy amúgy joghurtot szoktál enni.

Miért nem keversz be kókuszreszeléket mézzel, fahéjjal, kakaóval vagy gyümölcsökkel? Ez már egy sütemény tészta alapja is lehet ha tojást is raksz bele.

2012. dec. 10. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira kívánod az édességet, egyél egy pici mézet. Adj hozzá egy kevés vizet és tegyél bele egy kisnanál kakaót. Valószínű megnyugszol tőle.
2012. dec. 10. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Zabkását. Keverj tejbe / vízbe zabot, tegyél bele kis mézet, kókuszt, fahéjt, natúr kakaóport. Hozzá nagyon finom az alma.
2012. dec. 10. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Én már a tejes zabra azt mondom, hogy akkor nyugodtan mehet csokitorta is. (bevitt szénhidrát, inzulin hatás -> zsírosodás vagy egészség szempontjából ugyan ott tartanánk!)
2012. dec. 10. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legyen vizes zabkása. Abban legalább nincs tej és cukor.
2012. dec. 10. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ehetsz bármit, ha tudod tartani a mértéket.

Én is eszem olyanokat, hogy mások csak néznek, mégis fogyok, mert betartom ezt az aranyszabályt, plusz mozgok rendszeresen.

2012. dec. 11. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Az az aranyszabály százból 1-2 gyors anyagcseréjű emberre vonatkozik, az emberek többsége ha 'mértékkel' olyan kajákat eszik amikre gondolsz, akkor mértéktelenül desznyók lesznek. Én is tolhatnék milka csokit és csokapiket, nem híznék, de azért nem vidítom ezzel a fogyós topik népeit, talán nem mindenki úgy működik ahogy én. És leszünk még idősebbek, lassabb anyagcserével, akkor milyen hasznos lesz a 'mérték'.. :)))
2012. dec. 11. 10:51
 8/8 Jeremy68 válasza:
Congrádi csíramálé-t . Nagyon finom és hozzáadott cukor nélkül , termeszetess módon édes .
2012. dec. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!