Szerintetek hogy kéne fogyókúráznom? 159cm és 70 kg vagyok mennyit és hogy kéne fogynom?
ha fiú vagy akkor 59 kg a tökéletes testsúly.
ha lány akkor 49 kg.(mindig a testmagasság 1(59)- 10 kg. az ideális
Nem, normálisan kell enni.
Ritka és szerencsés eset az, amikor valaki ugyan azt a szemetet eszi mint korábban, kicsit futkorászik és lefogy. Alapvetően ez nem így működik, és idősebb korukban az ilyen "szerencsések" is visszahíznak, a testet nem lehet örökké kijátszani.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszával. Én is mindenféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, de alig fogytam és azt is azonnal visszahíztam.
Most annyi változott az életemben, hogy nem használok autót, hanem tömegközlekedést és gyalogolok és nem ülőmunkát végzek. Mellette rendesen reggelizem, ebédelek és vacsorázom és a nassi is bőven belefér.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak az számít, hány kg vagy, hanem az, hogyan oszlik el rajtad. Nekem sokat javult az alakom is.
kardió mozgás+kevesebb édesség,gyorskaja
és a mozgást heti 3x-4x végezd(lehet futás,biciklizés,tánc,aerobik...stb)
és az ideális súlyod 47-55kg körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!