Ez így jó vagy még fogynom kéne?
166 cm és 52 kg vagyok. 1,5 hónap alatt sikerült lefogynom 4 kg-t,de még most is kicsit duci vagyok. Mennyit kellene még fogynom?
14/L
Tartsd a jelenlegi súlyod. Figyelj a kalóriákra és, ha lehetőséged van mozogj rendszeresen.
Mivel Te még fejlődésben vagy, így az a néhány kiló fölösleg magától is eltűnik, ha odafigyelsz magadra.
Te beteg vagy!!!Mar hogy lenne 52 kg -val duci?En
hasonlo magas vagyok (167cm) es mikor 52 kg voltam,mindenki azt mondta,hogy csinos vekony vagyok...A kerdezönek önkepzavara van.Ha fogyna,mar gebe lenne.
Idézem magam:
"Tartsd a jelenlegi súlyod. Figyelj a ...."
Hol írtam én, hogy fogyni kellene neki. Sőt épp arra biztattam, hogy ne foglalkozzon vele. Nyilván önképzavara van ezt én is tudom, de akinek önkép zavara van, annak hiába mondod, hogy nem vagy duci úgysem hiszi el és tovább fogyózik. Minek mondjak neki olyat, amit már mások is mondtak neki 1000-szer és nyilván nem foglalkozott vele, különben nem kérdezné 1001-szerre is itt.
Mielőtt másokat sértegetni kezdenél kedves 8-as, előbb lásd meg a fától az erdőt és olvass a sorok között.
Szerintem itt két értelmes hozzászólás van:
a 2-es és az 5-ös
Nem értem, hogy egyesek miért fecsérlik az időt mások leszólására ahelyett, hogy inkább összeszednék a gondolataikat és valami értelmeset is kicsikarnának az agyukból.
Sokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!