Ki mit reggelizik?
Figyelt kérdés
Már nemtudok mit kitalálni és kíváncsi vagyok :)2012. nov. 28. 18:53
1/13 anonim válasza:
Én ma kacsazsíros kenyeret reggeliztem lilahagymával. Most éppen vacsorázom, körömpörkölt van koviubival.
2/13 anonim válasza:
Én nem szoktam reggelizni, mert engem elnehezít. Amúgy sincs még olyankor étvágyam, frissebbnek érzem magam így. Ha mégis harapnék valamit, akkor gyümölcsöt, mert könnyű és édes=>kevésbé kívánom az édességet napközben. Elsőként általában banánt, mert nem savas, szemben a többi gyümölccsel, és jó sok rost van benne!:)
3/13 anonim válasza:
Én egy szelet teljes kiőrlésű rozskenyeret szoktam enni vékonyan megkenve vajjal,paprikával,paradicsommal,kígyóubival,meg egy szelet sajttal! :)
4/13 anonim válasza:
Előző vagyok!
De van,hogy almát szoktam felvágni,pár szem dióval,egy felkarikázott banánnal,natúr joghurttal! :)
6/13 anonim válasza:
2 szelet toast tk kenyér sonkával vagy joghurt mandulával vagy 2-3 dexi sajttal
7/13 anonim válasza:
Fahéjas tejbedarát édesítőszerrel,de csak egy kevés darával,vagy szénhidrát csökkentett kenyérből pirítóst,tojáskrémmel(főtt tojás,só,bors,lila hagymadarabkák,cukormentes mustárral)
8/13 anonim válasza:
Vagy zabkása (2 dl másfeles tejben 20-25g natúr zabpehely megfőzve) vagy teljes kiőrlésű kenyérből vékony félszelet csirkemell sonkával és sok zöldséggel.
9/13 anonim válasza:
van egy kedvenc müzlim (natúr gabonapehely keverék mazsolával és olajos magvakkal) azt szoktam 1 natúr joghurttal és 1 tk mézzel elkeverni. Imádom!
Másik kedvenc, bár ez elég bizarrul hangozhat: zabpelyhet, 1 reszelt almát és kevés zsírszegény kakaóport összekeverek és azt nyammogom. Tök jó íze van a savanykás almától és a keserű kakaótól :D
10/13 anonim válasza:
30 g zabból és mindenféle egyéb ízesítőből (100-150g reszelt alma,10 g kókuszreszelék,5-10 g kakaópor,1-2 kiskanál lekvár,fahéj,5-10 g lenmag,stb. ami épp otthon van és megkívánom) 2-2,5 dl vízzel zabkását főzök. egy bögre kávéval tökéletesen indítja a napot,egészen felmelegít a forró, gőzölgő kása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!