Ha nem ébred a babátok reggel csak 8-9 körül és akkor reggelizik, akkor mikor tízóraizik?
Én a helyedben nem erőltetném ezt az 5 órai etetést. Ha kapja, megeszi, de ezek szerint nem igényelné magától.
Én inkább hagynám aludni.
Nem gond, ha kimarad neki az az egy étkezés.
Szia!Lányom 2.5éves.Ebben a nagy melegben felébred többször éjjel(nem ébred már egyébként csak 1szer) akkor iszik és 9körül kel fel.
Ő 9körül kel, 11kor 10órai,1 körül ebédel és 2-4 között alszik du. Ma viszont 8kor már fent kukorékolt, s 11kor már aludt...
Hagyjad 5-6 között aludni,te is aludj inkább:) Ebben a melegben nem lehet mást csinálni..
Csak aggódom, mert még csak 5 hónapos.Nem kicsi még a 4szeri evéshez?Így is már ki van váltva 2étkezése.A tízórai meg az ebéd, a többi még tápszer.Félek, hogy nem hízik majd eleget!
Köszi a válaszokat!:)
Lányom 4hónapos korától csak 4xeszik egy nap.8-kor reggelizik,délben ebédel,du. 4-kor uzsizik,este 8-kor vacsorázik.Most múlt 1 éves.
Saját maga alakította így,neki ennyi elég,pedig nagy baba volt ill.most is az.
Én nem ébreszteném fel az biztos,ha éhes magától fel fog kelni.
Hidd el, ha éhes lenne, és ha szüksége lenne annyi kalóriára, akkor felébresztene. Örülj neki, hogy nem kel fel hajnalok hajnalán.
Az én kisfiam is ilyen, már 4 hónapos korától alszik reggel 10-ig, és olyankor reggelizik. Nálunk nincs tízórai (vagyis van, de reggelinek hívjuk).
Én nem vagyok híve annak, hogy egy pár hónapos babának katonásan be legyen osztva az egész napja. Ráér majd órára aludni, ébredni, enni, élni iskolás korában, addig meg nem a katonaságnál vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!