Mivel kéne kiegészítenem az étkezésemet?
Sziasztok!
25éves, kb.173cm/64kg-os lány vagyok.
A célom egy olyan5-6kg leadása.
Amit ma ettem:
-40gr zab+ 1 pohár epres aktívia joghurt
-zöldbableves, nagyobb adag
-fél konzerv mustáros hal (285kcal)+3szelet barna kenyér(150kcal)
-2 narancs
Mi fért volna bele a mai étrendembe?
Ne kövezzetek meg,nem célom az éhezés, csak félek hogy a napi 1200kcal-t túllépem.
Holnapra ezt tervezem:
-3 tojásból rántotta (hagymával meg ami zöldséget találok itthon:))+2-3 szelet barna kenyér
-karfiolkrém leves (1,5%-os tejjel)+ pörkölt tésztával (tudom hogy diéta szempontjából nem a legjobb választás,de igyekszem nem nagy adagot enni belőle)
-vacsit még nem tudom, vagy zabot ivójoghurttal, vagy 3 szelet barnakenyeret vmi felvágottal, zöldséggel
Szerintetek ez túl sok lesz, vagy kell még valami?
Köszönöm mindekinek a válaszokat!:)
szerintem normális s testsúlyod a magasságodhoz képest. Bocsi hoyg ezt írom de úgy sajnálom azokat akik ilyen aprólékosan kiszámolják az étkezést is.
Szerintem a titok abban van hoyg:
-naponta többször keveset kell enni,
-jó minőségű alapanyagból készült ételeket kell készíteni.
-konzervek,porok, adalékanyagos kaják elhagyása
-mozgás!
- sok folyadék,sima csapvíz
nekem az a fura hogy nincs savanyúság a főétel mellé. pl pörköltnél vagy a tonhalnál.
gondolom azt is tudod hogy estefelé már nem érdemes bekajálni lefekvés előtt kb 3 -4 órával legkésőbb vacsorázni. gyümölcsöket inkább délelőtt dél körül , de estefelé már azt se mert csak erjed.
Ajánlom neked a lenmagolaj fogyasztását , én soliosat szoktam venni és reggel egy evőkanállal eszek éhgyomorra de lehet salátákra is csúrgatni , nagyon egészséges és jót tesz a beleknek. én fogytam tőle .b rá nekem egyáltalán nem az volt a célom .
Köszönöm a válaszod!:)
szoktam savanyúságot enni az ilyesmi ételek mellé, sztem holnap is fogok:)
régesrégen fogyóztam, számoltam a kalóriákat, aztán ez abbamaradt, és akkor fogytam iszonyű sokat (56-57kg-ra), amikor eszembe sem jutott úgymond a kaja, a munkámból kifolyólag kb 1szer ettem egy nap (pl. későn keltem reggel még nem voltam éhes, a kajaszünetben ettem a munkahelyemen, és késő este,1óra körül meg már nem ettem mikor hazaértem), viszont nem célom újra olyan vékonynak lenni, állítólag nem volt szép... csak ugye megváltozott a helyzet, rászoktam a késő esti evésre, rendszertelenül ettem, mostanában úgy érzem sokat is, és most jó lenne vmi rendszert vinni az étkezésekbe, mert este iszonyúan tud korogni a hasam :S :D az a baj hogy a nagyon jó étvágyam visszatért, és tényleg nagyon sokat tudok enni, még akkor is eszem sokszor az ízek kedvéért, amikor nem is vagyok éhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!