Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175 cm magas vagyok, és 109...

175 cm magas vagyok, és 109 kg. Az étkezésemet be tudtam állítani, és 125-ről, csak a kajámra odafigyelve lett 109. Csak most mozogni is szeretnék. Ezzel a súllyal nem szívesen futok a térdeim miatt, de az úszás pl az jó?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen mert az nem terheli az izületeket ugy mint pl. pont a futás.

sok sikert:)

2009. máj. 24. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Az úszás az nagyon jó mindenedet megmozgat de görkorizás is jó azzal se erőlteted meg a térdedet.
2009. máj. 24. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Úszás is akkor jó, ha folyamatosan úszol, legalább 45 percet monoton tempóban, egyenletes légzéssel.
2009. máj. 24. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy kezdd el, hogy csak lazán ússz először. Ha hirtelen megterheled a szíved, keringésed még bajod lehet. Nem kell nekiugrani "mint tót az anyjának"!:)

Szépen fokozatosan kell előre haladni.

először úszás, aztán spinning bicikli, majd egy kis eliptikus tréner. Ezek mind kímélik a térded, ami eddig túl volt terhelve a súlyoddal. Valószínűleg "szögben" is van eltérés. És mire odaérsz, h futhatnál, már sok kilóval könnyebben fogsz nekiállni...:D Én is 117-ről fogytam le szülés után 65-re. Először 5 nap alatt a 20kg víz, aztán a többi. És nem ugrottam neki. Diéta és mozgás meghozza az eredményt. Talán a Norbi féle duci tréning is jó. Kíméli az izületeket. Ja, és ne hallgass másokra mindig. Ne hagyd magad sürgetni. Neked kell esetleg egy térdsérüléssel leélni az életed, nem nekik.

Sok sikert hozzá!!!!

2009. szept. 10. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

A görkori kifejezetten árthat a térdnek, ilyen súlynál.

Leérkezni, ugratni a járdán stb...Fékezésnél befordítani a térded

2009. szept. 10. 16:32
 6/6 anonim válasza:
Szia! Azt szeretném kérdezni hogy te milyen diétával fogytál miket ettél? Köszi a választ!
2010. máj. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!