Milyen módszert ajánlotok?
Kb 6 kg feleslegem van, mivel tudnám így télen leadni?
Étrendem: kb 2000-2200 kcalból áll, ebben nagy része fehérje, de van benne szénhidrát is(főleg reggelre, ált. ebédre eszek utoljára szénhidrátot)
Sportok: sulyzós edzést végzek heti 3X, ezért is van ez az "étrend". Van egy kis zsírréteg, szeretném leadni, ehhez most ilyen időben szobabiciklizést áll módomban elkezddeni - gondolom én. A kérdésem erre is irányulna igazából, hogy milyen aerob/kardio (inkább aerob tudtommal) edzéseket tudtok ajánlani? Étrendben kellene hogy változtassak?
A szalagfékes szobabicikli tényleg ártalmas lehet a térdekre? (mert akkor szerzek be mágneses típust)
Igazából nem szeretem az ilyen 'videós fitness' dolgokat, mert néha olyan bonyolultak tudnak lenni, és nem tudom hogy pontosan jól végzem e. Viszont még nagyon régen (mikor még elég duci voltam) akkor a "norbi duci tréning" című videoval sokat tudtam fogyni. Ez lehet hogy még mindig hasznos lenne, vagy ez összefügg azzal hogy éppen mennyi zsír van az emberen? (természetesen csak attól kérdezem aki ismeri, AntiNorbisok pedig kíméljenek, én sem őt kedvelem, nem is hiszek a Norbi-update sörben:D, viszont anno ez a videója tényleg sokat segített)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is és sikeres fogyókúrát kívánok azoknak akik éppen most szabadulnak meg feleslegeiktől!:)
18/F
Érdekes, eszel fehérjét és ch-t, nem kéne zsír?
Szénhidrát helyett zsírt egyél, stabilabb lesz a vércukor és inzulin szinted, menni fog a fogyás (hús, zöldségek).
Sosem fogytál norbitréninggel, éppen akkor szerencséd volt és a mozgással együtt az akkori emésztéseddel, táplálkozásoddal elkezdtél fogyni. Ez pillanatnyi szerencse volt, sokaknak meg nem jön be.
Csökkentsd le a maradék szénhidrátot, edzésnek ha erősítenél, például mély hátizmokat, kart, lábat, hasat annak hálás lenne a tested!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!