Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karacsonyig le lehet adni 10...

Karacsonyig le lehet adni 10 kg-ot egezsegesen? Milyen modszert ajanlotok?

Figyelt kérdés

Azt meg hozzatennem,hogy eleg sulyos vashianyos es verszegeny vagyok. Kisbabammal vagyok itthon (mar nem szoptatok) de mivel kulfoldon elunk igy a mozgast nehezen tudom megoldani mert nincs kire biznom a kicsit a ferjem meg keson jon haza. Itthon dvd-re tudnek csak tornazni. Er az is vmit? Vagy mit csinaljak meg pluszba? Felulest?

Nagyon orulnek ha adnatok tanacsot.

2011. szept. 8. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, addigra szerintem simán le tudod adni.A látványos fogyás titka az életmódváltás.Hagyd el az üdítőket, chipseket meg egyéb egészségtelen ételeket.Egyél kevesebb szénhidrátot, de abból is az egészségesebbet.Például zabpelyhet vagy teljes kiőrlésű lisztből, rozslisztből készült termékeket.Egyél több rostot, vitamint.Sok-sok zöldséget és gyümölcsöt, habár kicsit vigyázni kell a gyümölcscukorral, de csak nem eszed kilószámra a gyümölcsöt.Ezen kívül még sok fehérjét fogyassz.Amiben sok fehérje van:csirke-vagy pulykamell, tengeri halak, zsírszegény túró, tojásfehérje, és lehet néha sajtot is enni, a mozzarella például a kevésbé zsíros sajtok közé tartozik.Szerintem az is fontos, hogy minél többször egyél naponta.Tízóraira és uzsonnára megehetsz 1-1 natúr joghurtot, kefirt vagy gyümölcsöt, zöldséget.

Hát igen a kicsi mellett nem nagyon lehet elmenni edzőterembe.Nem baj az sem, ha dvd-re tornázol, az is valamilyen mozgás.

2011. szept. 8. 06:55
 2/4 anonim ***** válasza:

amíg jó idő van, mehetsz nagyokat sétálni, a babának is jót tesz, ha levegőn van.

Rubint Réka torna dvd, le tudod tölteni netről.

2011. szept. 8. 09:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat :)

Rubint Reka tornait honnan tudom letolteni?

2011. szept. 9. 04:56
 4/4 anonim ***** válasza:
3.5 hónap alatt látványos eredményeket el lehet érni életmódváltással. Heti 0.5-1 kg fogyás az ideális és egészséges.
2019. szept. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!