Hogyan tudnék leadni egézségesen, normálisan 5-10 kg-ot! Segítenék? ^^
AZ a helyzet,hogy egy éve 164 centi és 54 kiló voltam de koplalva és még úgyis kövérnek éreztem magam. Mára 164 centi(vagy 163 szval megyek össze-.-") és 60(!!) kiló vagyok és iszonyú dagadtnak érzem magam:/. Sajnos a fogyókuráról gőzöm sincs ,szóval összetudnátok (nagyjából persze),hogy mit mikor egyek, olyan sportok amiket könnyedén eltudok végezni itthon (sajnos nincs pénzünk kábé semmire sajnos:/ , és aszthmás is vagyok...úgyhogy kéne az ötlet!:))
Köszönöm,hogy elolvastad és,hogy segítesz!
Puszi mindenkinek!(=
16/L
sziasztok!
Az egészséges fogyáshoz sok minden kell.
Első sorban akarat és önkontrol kell, mert ez nélkül nem is érdemes nekiállni.
Kettő: ismerned kell a szervezetedet, s azt hogy mit képes gyorsan feldolgozni. Ez vércsoporttól függ. (Vércsoportdiéta)
Három: mindig legyél tisztába azzal, hogy mit is eszel és iszol. Amit nem tudsz annak pedig alaposan nézz utána, mert lehet hogy nagyon nem egészséges.
Négy: Felesleges vacak diétás cuccokat venni, mert lehet hogy a szevezeted másképp reagál arra az ételre, hiszen minden ember más és épp ezért is nincsen megfelelő diéta!
öt: a gyógyszeres fogyókúrák nem egészségesek. Hogy miért is? Nos azért mert a sok tudatlan ember szedi a fogyós és más gyógyszereket is és ezek egy része felszívódik a szervezetben, másisk része a szervezetből távozik és amit sokan nem tudnak: a többi felesleg lerakódik a szervezetben.
hat: sokan mondják és a média is csak tukmálja a hülyeséget a fejünkbe ˇvedd meg ezt, vedd meg azt.." "nem kell feleslegesen erölködni, edzeni..." Nos, ez nem igaz, az embernek igen is kell a mozgás és mindig is kellett. Érdemes tornázni és mozogni, hiszen ezzel az izomzatunkat is erősítjük és bizony fogyásnál kell is az erősítő mozgás, mert amikor fogyunk felesleges bőr is keletkezhet és a mozgás feszesíti. pl.: a toka kialakulását is a nyak tornáztatásával előzhetjük meg, de fontos azt is tudni hogy mitől alakülhat ki: párnán alvás, doháyzás, testépítés (sportoló szinten), túlsúly.
Én jelenleg elégedett vagyok az alkatommal és ezt meg is merem mutatni, még azt is hogy fogytam, de a bőröm elég érdekes, mert bár a testtömegindexem normál, de ki tudom 2 kézzel húzni a hasamon a bőrt, s ki sem nézné az ember hogy ennyi felesleges bőr van rajtam, ha gondolod facebook-on fenn vagyok
Deák Adrienn néven. (Zichy iparművészetibe járok középsuliba)
Szia! ...és sok sikert, de főleg akaratotkívánok a fogyáshoz. csak akarat és tudatos cselekvés kell. Hajrá!^^
Annyit még hozzáfűzök, hogy a testtömegindexed a magasságod és súlyod alapján Normál (22.31) Ami pedig jó.
csak testformázást kell végezned, de én azért megnéznélek és úgy tudnék konkrét ötleteket adni.
Tudom milyen érzés, én is nagyon sokáig úgy gondoltam hogy kövér vagyok. Pedig 161cm magas vagyok és 50 kg most kereken így a testtömegindexem 19.53 ami úgyszint Normál.
Neked is rá kell jönnöd milyen is az alkatod és hova is sorold magadat. Az emberek 30%-kal kövérebbnek látják és érzik magukat. Erre javaslom hogy játékszerüen más lányokkal mérjed össze magadat és egy külön álló személytől kérdezd meg hogy szerinte igaz-e az elképzelésed. Én néha tesin a lányokkal így szórakozok és sokszor megnézem a testalkatukat még most is.
A másik ötlet: egy nagy lapra vagy valahova felüdj le és rajzoltasd magad körbe, de úgy hogy a rajzoló eszközt derékszögben tartsa az illető és úgy rajzoljon. Én a barátommal csináltattam meg.
s az utsó ötim: távoli fotók készítése magadról, egy másik személy fényképezzen, mert közelebbről a legtöbb gép torzít.
Ha gondolod én szívesen írok ötleteket és tarthatjuk is a kapcsolatot, ha gondolod.
A nevemet leírtam, itt is írhatsz levelet, de jobb lene myvip-en vagy facebook-on.
Egy elfektetett képen a barátommal vagyok. Én barna hajjal és ő feketével. Azt hiszik hogy emo-k vagyunk XD
jajjj istenem ...ennyire tragikusra venni valamit...ami tok egyszeru...Figyu a nagyim ezt mondta es igaza is volt mert 10 kg-mal kevesebb vagyok..
Eloszor is ne tuzz ki magadnak idopontot hogy jajj majd 5 honap mulva lefogyok jajj majd ekkor meg ekkor ez lesz meg az lesz...Ezt felejtsd el.
Szal. Reggelizz ebedelj normalisan ahogyan a korlotted levok csinaljak...akik nem fogyoznak. Masik ebed utan SPORTOLJ VMIT TORNAZZ OTTHONI DVD-RE HA SZEGYENLOS VAGY KIMENNI..MERT VELEM EZ VOLT, csak arra ugyelj hogy ne rubint beres meg norbi videokra szenvedj...majd mingyart linkelek neked egy nagyon jot. Szal miutan megvolt az ebed utani edzes..utana mar csak lightos dolgokat egyel yoghurt puffasztott rizs salata gyumolcs...ezekbol ne szabj magadnak hatart...sztm az idiota aki azt mondja hogy ne egyel annyi gyumolcsot mert teli van cukorral...ugyan mar teli van vitaminnal amitol szep lesz a kormod hajad borod jobb lesz a kozerzeted...ezektol leszel szep nem a mindenfajta hulye kenocsoktol meg kremektol.
Oh es lehetoleg ezeket torold ki : Edesseg barmien formaban suti csoki keksz stb..gyors kaja, meg a cukros uditok...Ne fogyozz valts eletmodot!!!! Minek a csoki??? Pattanasos leszel tole es ami a legfontosabb nem is az elhizas a fogaid!!! Amik potolhatatlanok (kiveve a protkot nah de az meg milyen mar) azokra nagyon vigyazz!!!
Ha nem eszel cukros dolgot edesseget es rendszeresen mosol fogat reggel+este akkor nem lesz baj vele. 80 evesen is meglesznek a fogaid eppen egeszsegesen.
Gyors kaja??? Gusztustalan ..csak gondolj azokra az emberekre akik a viasaton vannak es csak ezt zabaljak egesznap ...ijjujjj...visszataszito...
Cukros udito??? Nos nekem errol konnyu volt lemondani mert en imadom a vizet foleg emlekszel azokra a regi nyomos kutakra?? Mikor elkepzelem azt a frissen csobogo nagyon tiszta hideg vizet...egybol elfelejtem azokat a szines vizeket.
Oh meg mielott vki azt mondana hogy edesseget is ehet mertekkel...annak uzenem hogy az emberek tobbsegenel ez nem valik be...Ugyanis ha kijelented azt hogy ehetsz csak mertekkel..akkor abool csak annyi marad meg hogy EHETSZ..A mertek szo..mintha nem is hangzott volna el.\
Ha egyszer megizleled utana mar nem birsz leallni tudom mert velem is igy van. Ha meg nem izleled akkor meg nem erdekel mintha soha nem is letezett volna...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
először is azt kellene tudni, hogy milyen fokú az aszthmád, tudsz-e pédául kocogni vagy biciklizni, vagy egyáltalán mennyit bírsz mozogni.
de ezt magad tudod csak, én csak azt tudom le írni ami nekem bevált.
én hetente ötször 1 órát szoba biciklizem mellette heti 2x-3x gumiköteles(tube) gyakorlatokat végzek.
például kezdhetnél kocogással és minden alkalommal növelnéd a távot, szoba biciklibe érdemes befektetni én a tescoban vettem kb. 10ezer ftért és nagyon jó.
lényeg a lényeg 20-30perc után kezdődik a zsírégetés, tehát olyan mozgást válassz amit bírsz legalább 45percig.
90 napos diétát ne kezdd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. HAGYD A DIÉTÁKAT.
2. csökkentsd az ételeid mennyiségét.
3. csak teljes kiőrléső lisztBŐL készült kenyeret egyél, de azt se vidd túlzásba.
4. A cukros italokat felejtsd el, igyál inkább mézes teát.
5. Sok folyadék, zöldség, gyümölcs, fehérhús, mozgás.
én így fogytam le 10 kilót, másfél éve tartom:) sok sikert:D
csatlakozom az utóbbihoz én is fogytam így már 4kilót! hülye semmire való diétáknak nincs értelme....
szabadidőben meg mozogni,mozogni,mozogni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!