Hogyan tudnék leadni 8-10 kg-ot? Milyen hatásos módszert ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:28
1/5 anonim válasza:
sport,kevés szénhidrát,barna kenyér fehér helyett,gyümölcsök,zöldségek,fehér húsok.
2/5 anonim válasza:
Én semmi mást nem változtattam az étrendemen, mint hogy este 7 után nem nagyon ettem, max almát. Ezen kívül heti 4x1 órát futottam, és 8 kiló ment le 3 hónap alatt, és ráadásul tök feszes lett a a lábam meg a fenekem, és a hasam is tiszta lapos lett. Délben ugyanazt ettem, mint előtte, meki, pizza, kis kajáldák, stb, szóval nem éppen egészségesen:) Futás, ennyi.
4/5 yuda válasza:
heti 4x1 óra futás hmm- elhiszi ezt valaki?
Kérdéshez is hozzászólok: azt olvastam, nincs értelme az esti 6 óra utáni koplalásnak, pontosabban mindegy mikor eszel, csak a napi összes kalória bevitel a fontos.
-hogy este 9 kor viszed be a normál napi adag végét, vagy délután hatig, az mindegy- csak ne edd túl magad.
Egy teljes napnak az összesítése számít!
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, miért olyan hihetetlen heti 4 óra futás, ez nem egy vasember teljesítmény szerintem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!