Milyen fogyókúrát ajánlotok ami gyors és hatásos is?
fontos, h milyen magas vagy?
ha úgy akarsz kinézni, mint 1 fogpiszkáló, akkor inkább ne fogyózz. viszont ha ehhez a súlyhoz még alacsony is vagy, akkor tényleg rádfér,de túlzásba se vidd...
nos: nagyon sokat, amilyen sokat tudsz, inkább mozogj, mint koplalj. csak akkor egyél, amikor már valóban éhes vagy. ezt onnan lehet érezni, h korog a gyomrod. :)
mozgás előtt egyél vmi szénhidrátdúsat, h ne ess össze közben.
mindenképp reggelizz!!! ez nagyon fontos. valamint az 5 étkezés.
a papám mondta mindig: reggelizni mint a király, ebédelni mint a polgár, vacsorázni mint a koldus.... :)
ha lehet, akkor minél kevesebb kenyeret, pékárut, és műanyag szart egyél.
tehát meki és társai kizárva.
zöld tea, ananász, citromlé, almaecet. ezek természetes dolgok, és hatásosak.
ne vidd túlzásba a zöldség és gyümievést, mert ezek savat csinálnak, és égni fog a gyomrod, és úgyis kajálni fogsz rá.
ha pedig a ballagáson is szeretnél beleférni a kosztümödbe, akkor az életmódodba mindenképp iktasd be a mozgást, és ezt a módszert ne villámdiétának haszáld.
én 2 hónap alatt 5kgt fogytam vele, ami sztem reális, és tartható. valamint ha lassabban fogysz, akkor kevésbé jön vissza.
sok sikert! aztán majd várom a beszámolót! :D
160cm? akkor olyan 50-55kgnak kellene lenned, tehát nem kell annyira drazstikusan felfogni ezt a fogyikúrát.
addigra simán lemegy, ha betartod a tanácsaimat. :)
sok sikert hozzá!
ha most lesz a szalagavatód, akkor gimis vagym, tehát még időd is lesz. gondolj bele, én 12óra meló mellett csinálom, és így nehezebb beiktatni a mozgást.
viszont a jó alakért mindent megteszek! :)
Ne akarj gyorsan fogyni úgy nagyon hamar visszajön. 10 kiló 3-4 hónapra mondjuk egyáltalán nem gyors. nem kell aggódnod :)
Keress egy kalóriatáblázatot meg egy kalkulátort ami megmodja mennyi fogyaszt a szervezeted alapjáraton (házipatika oldalán biztos van mindegyik), és egyél kb ennyit. Mozogj mellette mondjuk minden nap egy fél óra futás meg némi felülés elegendő lesz. Igyál sok vizet, és csak 5-7-naponta mérd magad hogy lelkesítsen az eredmény... Fontos hogy mindíg ugyanakkor mérd magad. Pl este 6 után ha nem eszel és reggel méred a súlyod wc után akkor valószínű elég jó közelítéssel látszik majd mit sikerült leadnod :)
És tényleg ne menj át csontvázba... Egy csomó lány sport nélkül fogyasztja magát koplalással és a végén úgy néznek ki mint a kaszáspókok. Inkább legyél 55 kiló és legyen egy szép normál testalkatod. Hidd el az jobban tetszik nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!