Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Segítség! Sokat ettem ma?

Segítség! Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli:

1banán, 1alma, jóreggelt keksz

Ebéd:

Kevés tészta,hússal,csalamádéval+sok diétás müzli sok tejjel

Vacsora:

Paradicsom,paprika,uborka kevés sajttal+1db extrudált kenyér

Aztán 1 szelet marlenka (torta) kefirrel :/

Tudom h nem mondtam mennyiséget semmiből de ugy megközelítőleg kcal-át tudnátok mondani?Vagy h egyátalán sok volt-e?

2012. okt. 17. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon kb:

banán=100 kcal

alma=50 kcal

jó reggelt keksz=250 kcal

húsos tészta= kb. 500 kcal

a müzlit jó lenne tudni, hogy cukor van-e benne és hogy a tej az milyen (1,5-ös vagy 2,8)... de vegyünk mondjuk 500 kcalt

vacsi kb. 150 kcal

torta: 200-600 kcal

De ez csak nagyon hasraütésszerű volt.

Ajánlom ezt az oldalt:

kaloriabazis.hu

2012. okt. 17. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

hát a marlenkát nem kellett volna :/

[link]

és én a jó reggeletet is hanyagolnám

2012. okt. 17. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem sok főleg ha ezt "csalónapnak" veszed egyszer egyszer belefér, csak a süti a kivetni való de én is meg engedk magamnak néha egy szelet sütit mégse híztam el
2012. okt. 18. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:

a többiek már írtak kb-ra a kalóriát, és tudom h nem ez volt a kérdés, de azért leírom a véleményemet erről a napodról.

a jóreggelt keksz cukrozott. tészta szintén nem a diétás köretek közé való (nagyon határeset esetleg a durumtészta).

attól, hogy valamire diétás van ráírva, még nem biztos, hogy az is. a legtöbb ilyen vékonynénis-cm szalagos díszítésű müzli cukrozott. vegyél inkább vmi natúr telj kiörl. müzlit vagy zabpelyhet. a sok tej sem épp diétás, mivel a szénhidrát 100%-a cukor, ami benne van, és ha 1,5%-nál több, akkor már a zsír is egész vészes.

a kevés sajt sem mindegy, hogy milyen kevés sajt...

miért eszel tortát kefírrel???:D:D:D akkor már egyed meg önmagában, ne rontsd el kefírrel :D

na szóval nem vészes ez, simán elkövetik ezeket a hiábkat a legtöbben, mert nem olvassák el a hátulján a feltüntetett értékeket... ha elolvastad volna, akkor a kcal-t is tudnád ugyebár.

2012. okt. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!