Segítség! Sokat ettem ma?
Reggeli:
1banán, 1alma, jóreggelt keksz
Ebéd:
Kevés tészta,hússal,csalamádéval+sok diétás müzli sok tejjel
Vacsora:
Paradicsom,paprika,uborka kevés sajttal+1db extrudált kenyér
Aztán 1 szelet marlenka (torta) kefirrel :/
Tudom h nem mondtam mennyiséget semmiből de ugy megközelítőleg kcal-át tudnátok mondani?Vagy h egyátalán sok volt-e?
Nagyon kb:
banán=100 kcal
alma=50 kcal
jó reggelt keksz=250 kcal
húsos tészta= kb. 500 kcal
a müzlit jó lenne tudni, hogy cukor van-e benne és hogy a tej az milyen (1,5-ös vagy 2,8)... de vegyünk mondjuk 500 kcalt
vacsi kb. 150 kcal
torta: 200-600 kcal
De ez csak nagyon hasraütésszerű volt.
Ajánlom ezt az oldalt:
kaloriabazis.hu
a többiek már írtak kb-ra a kalóriát, és tudom h nem ez volt a kérdés, de azért leírom a véleményemet erről a napodról.
a jóreggelt keksz cukrozott. tészta szintén nem a diétás köretek közé való (nagyon határeset esetleg a durumtészta).
attól, hogy valamire diétás van ráírva, még nem biztos, hogy az is. a legtöbb ilyen vékonynénis-cm szalagos díszítésű müzli cukrozott. vegyél inkább vmi natúr telj kiörl. müzlit vagy zabpelyhet. a sok tej sem épp diétás, mivel a szénhidrát 100%-a cukor, ami benne van, és ha 1,5%-nál több, akkor már a zsír is egész vészes.
a kevés sajt sem mindegy, hogy milyen kevés sajt...
miért eszel tortát kefírrel???:D:D:D akkor már egyed meg önmagában, ne rontsd el kefírrel :D
na szóval nem vészes ez, simán elkövetik ezeket a hiábkat a legtöbben, mert nem olvassák el a hátulján a feltüntetett értékeket... ha elolvastad volna, akkor a kcal-t is tudnád ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!