Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma szerintetek?

Sokat ettem ma szerintetek?

Figyelt kérdés

NEM FOGYÓKÚRÁZOK! SÚLYT TARTOK!

1 szelet fehér kenyér nutellásan

egy tenyér nagyságú félbarna magvas kenyér nutellásan

egy fél szelet ilyen félbarna kenyér 1 rántott csirkemellel, 1 rántott karfiol.

Ilyeneket szoktam még enni tegnapl pl ettem egésznap 1 tányér gabonapelyhet tejjel, 1 tányér rakott karfiolt 1 kis magvas kenyérrel.

168/49 19 L

2012. okt. 8. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ettél sokat, de a nutellás fehérkenyérrel nem igazán lehet súlyt tartani. Naponta 5ször kell enni keveset.
2012. okt. 8. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz.

Nutella - cukor. Tej - növekedési hormon, inzulin CSAK A ZSÍRT fogja felpakolni a testedre, persze fiatal vagy még, lehet hogy egyelőre bírod. Attól még káros, és nem leszel örökké fiatal..

Kenyér minden formája gabonás, gluténes lektines magas szénhidrát tartalmú csirketáp! Az ember próbáljon már meg mindenevőként húst és zöldségeket enni, mert a sok elhízott és beteg emberrel már nem lehet mit kezdeni! :(

2012. okt. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!