Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggelire kb. 50 g müzli, 1,5 % tejjel, és egy alma. Tízóriaira egy korpás zsemle túróval és csirkemell sonkával, majd itthon ettem ilyen csirkemellet paradicsommal, és egy kevés rizzsel.( Utána egy rakat gyümölcsöt. szeretem a gyümölcsöt...) Uzsonnára 2 gyümölcsös joghurt, és egy cerbona, majd most vacsorára egy banán és egy alma...

Nem fogyózom, diétázom meg ilyenek...

2012. szept. 26. 18:25
1 2
 1/14 anonim válasza:
hát nem az én műfajom a téma de ahogy a mondás tartja reggel mint a király délben mint a polgár este mint a koldus én este nem is eszek általában de ez sem tesz jót este ha sokat eszel (bármi) akkor az megterhelheti az este pihenésben lévő gyomrodat mert alvásnál is emészt én este eszek kb (ha eszek) 1 szelet kenyeret szalámival nem akarlak evvel valamiféle szabályt szabni neked mert mindenki maga dönt csak elmondtam hogy én hogy szoktam ha velamit félre értettem a kérdésedből akkor bocsi nem direkt volt Ui: am a reggelit és az ebétet én is így szoktam :D
2012. szept. 26. 18:56
 2/14 Dr.Martin ***** válasza:
Attól függ mi a cél, nekem nem tűnik soknak.
2012. szept. 26. 19:26
 3/14 anonim válasza:
egyetértek
2012. szept. 26. 20:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy ne hízzak el, és egészséges legyek - mondjuk. :)
2012. szept. 26. 21:31
 5/14 Dr.Martin ***** válasza:
Na akkor jól csináltad! Bár érdekes, nem rég óta tudom és meg is lepődtem, a gyümölcsöket se szabad túlzásba vinni. Azt hittem a gyümölcscukor nem gáz, egészségesebb, mint a répacukor. Egészségesebb is de hizlal. (Annyit nem ettél szerintem, hogy ártson)
2012. szept. 26. 21:34
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2012. szept. 26. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Egész nap szénhidrátot és hormonokat tömtél magadba. Ezzel annyi a baj, hogy nem csak elzsírosodni lehet így, hanem sok betegségbe beleesni.

A gabona, müzli, tej, rizs (keményítőben gazdag és tejes dolgok) NEM ÉLELMISZEREK. Mindegy mennyit eszel belőlük, pocsék minőségűek. A joghurt, cerbona vackok a legtávolabb állnak az emberi test igényeitől.

Nem kellene szénhidráttal tömni magad, húsokat és zöldségeket ehetnél! (alacsony keményítő tartalmú zöldségeket).

A tejben, tejtermékekben lévő marha inzulin, növekedési hormonok tönkreteszik a saját hormon rendszeredet, a glutén, lektinek és a tejben lévő bizonyos fehérjék autoimmun folyamatok beindításával a pajzsmirigyben, hasnyálmirigyben okozhatnak komoly gondokat, mind-mind kihat a hízásra-fogyásra, és persze az egészségre.

Tehát a gyümölcsökön, kis húson kívül semmi értelmeset nem ettél sajnos. Próbálj meg húsokat, zsírokat enni. Minél több halat és ezeket zöldségekkel.

Vagy jönnek később a betegségek, elhízás. Az anyagcseréd nem fogja sokáig bírni ezeket a szennyeket, előbb-utóbb lassul, a korod miatt is, és akkor tényleg jönnek a gondok :(

Most még bőven időben változtathatsz, betegségek előtt.

2012. szept. 27. 14:15
 8/14 A kérdező kommentje:
szennyek? szénhidrátra nincs szüksége a szervezetnek? amúgy is, legtöbbször zabpelyhet eszem - de ez is elég egyoldalú lenne, ezért ettem müzlit ami tartalmaz azért olajos magvakat például, és az zsír, és telítetlen zsírra a szervezetnek szüksége van, meg az olajos magvak a cerbonában is vannak, ugye... ám az lehet, hogy nem a müzli meg a cerbona a legegészségesebb forrása ezeknek. illetve 100 g müzli még mindig nem összehasonlítható mondjuk 100 g csokival szerintem, emberek nagytöbbsége mégis napi szinten eszik csokit is, és azért eddig abba se halt bele mindenki.
2012. szept. 27. 15:21
 9/14 A kérdező kommentje:
de köszönöm a válaszod neked is. :) hormonon meg perpill amúgy sem jók nekem..:(
2012. szept. 27. 15:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem halnak bele, de példának okáért betegek.

A csokiban van cukor, talán még tej is, de például glutén és lektinek nincsenek! És megint más az étcsoki, ami egészen elmegy..

Szénhidrátra szükség van, ezért állít elő a szervezet. A szükséges - és az esszenciális az más. Esszenciális az omega3, amit meg kell enni. De nem esszenciális a szénhidrát, amit zsírokból és aminosavakból szintetizál a szervezet - és mennyivel stabilabb így, természetesen a vércukorszint, ami minden szervnek, az agynak is sokkal jobb.

Azért, majd próbáld ki amit írtam. Nem kötelező, nem is muszáj ma-holnap, hanem amikor meglátod, hogy a többi megoldás nem igazán jön be.

2012. szept. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!