Sokat ettem ma?
Reggelire kb. 50 g müzli, 1,5 % tejjel, és egy alma. Tízóriaira egy korpás zsemle túróval és csirkemell sonkával, majd itthon ettem ilyen csirkemellet paradicsommal, és egy kevés rizzsel.( Utána egy rakat gyümölcsöt. szeretem a gyümölcsöt...) Uzsonnára 2 gyümölcsös joghurt, és egy cerbona, majd most vacsorára egy banán és egy alma...
Nem fogyózom, diétázom meg ilyenek...
A hormonrendszeredet nem is kellett volna írni, ha tippelnem kéne 60%-ban eltalálnám, hogy kinek nem jó mondjuk a tiroxin, vagy inzulin szintje. De lehet hogy 70%-ban, találkozás nélkül.
Miért? Mert gabonát eszik az egész ország, ettől nem kell látványosan betegnek lennie mindenkinek, de a vérképen meglátszik idővel.
Ha a glutént, lektineket elhagyod (gabona, hüvelyesek, burgonya) ez is jó eséllyel javulni fog. Egészséges hormonrendszerrel meg játék a fogyás. De ugye ezt a fent leírt táplálkozásod nem fogja lehetővé tenni, ezért írtam hogy majd alkalomadtán próbáld ki amit írtam. Paleó néven is megtalálod, ha kell még valami tudományos háttér vagy akármi róla.
A hormonok az sajnos teljesen más eredetű...
Amúgy leírnád hogy mondjuk mit eszel egy nap?:) Csak úgy teljesen kiváncsiságból.
Nem szoktam mások ellen beszélni, de Táplálkozás Harcművésszel nem tudok egyetérteni. Tejtermékekre szükség van, zsírokra szükség van, gabonafélékre szükség van (allergiásoknak nem igazán :P)... Amit a kérdező evett:
Müzli: rengetegféle mag -> magas tápérték
1,5% tej: fehérje, kevés zsír -> immunr. javítás (2,8%-ost is nyugodtan ihatsz sőt ha találsz, 3,5% is jó)
Túró: tejhez hasonló, minimális zsír, fehérje
Csirkemell: legkönnyebben emészthető hús, fehérje, minimális zsír
Paradicsom: zsírégető
Gyümölcsök: vitaminok, gyümölcscukor (legkönnyebben emészthető szénhidrát)
Rizs: 10-ből 10 diétában szereplő szénhidrát forrás
Joghurt: Immunr. erősítő...
Már csak a hal hiányzik és kész egy komplett diétás étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!