Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggelire kb. 50 g müzli, 1,5 % tejjel, és egy alma. Tízóriaira egy korpás zsemle túróval és csirkemell sonkával, majd itthon ettem ilyen csirkemellet paradicsommal, és egy kevés rizzsel.( Utána egy rakat gyümölcsöt. szeretem a gyümölcsöt...) Uzsonnára 2 gyümölcsös joghurt, és egy cerbona, majd most vacsorára egy banán és egy alma...

Nem fogyózom, diétázom meg ilyenek...

2012. szept. 26. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hormonrendszeredet nem is kellett volna írni, ha tippelnem kéne 60%-ban eltalálnám, hogy kinek nem jó mondjuk a tiroxin, vagy inzulin szintje. De lehet hogy 70%-ban, találkozás nélkül.

Miért? Mert gabonát eszik az egész ország, ettől nem kell látványosan betegnek lennie mindenkinek, de a vérképen meglátszik idővel.

Ha a glutént, lektineket elhagyod (gabona, hüvelyesek, burgonya) ez is jó eséllyel javulni fog. Egészséges hormonrendszerrel meg játék a fogyás. De ugye ezt a fent leírt táplálkozásod nem fogja lehetővé tenni, ezért írtam hogy majd alkalomadtán próbáld ki amit írtam. Paleó néven is megtalálod, ha kell még valami tudományos háttér vagy akármi róla.

2012. szept. 27. 15:32
 12/14 A kérdező kommentje:

A hormonok az sajnos teljesen más eredetű...

Amúgy leírnád hogy mondjuk mit eszel egy nap?:) Csak úgy teljesen kiváncsiságból.

2012. szept. 28. 19:32
 13/14 Dr.Martin ***** válasza:
100%

Nem szoktam mások ellen beszélni, de Táplálkozás Harcművésszel nem tudok egyetérteni. Tejtermékekre szükség van, zsírokra szükség van, gabonafélékre szükség van (allergiásoknak nem igazán :P)... Amit a kérdező evett:

Müzli: rengetegféle mag -> magas tápérték

1,5% tej: fehérje, kevés zsír -> immunr. javítás (2,8%-ost is nyugodtan ihatsz sőt ha találsz, 3,5% is jó)

Túró: tejhez hasonló, minimális zsír, fehérje

Csirkemell: legkönnyebben emészthető hús, fehérje, minimális zsír

Paradicsom: zsírégető

Gyümölcsök: vitaminok, gyümölcscukor (legkönnyebben emészthető szénhidrát)

Rizs: 10-ből 10 diétában szereplő szénhidrát forrás

Joghurt: Immunr. erősítő...

Már csak a hal hiányzik és kész egy komplett diétás étrend.

2012. szept. 29. 10:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem halat is szerezni valamikor:) de igazából már a diétámmal végeztem, de ettől függetlenül szeretnék egészségesen étkezni javarészt.:)
2012. szept. 30. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!