Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

R: sajtos kifli félig simán félig magyaros vajkrém egy kis pudinggal.

T: egy nagyon kicsi jégkrém

majd ettem még gabonapelyhet magába de csak kb 1 marékkal, plusz 1 tányér krumplis tésztát.

Súlytartás a cél!

2012. aug. 22. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:
168 48 kg 18 l
2012. aug. 22. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Szép mennyiség, kár, hogy ez egy csecsemőnek sem elég.

Menzeszed van még? Mert ilyen kórosan kevés testsúllyal kétlem.

Ha meguntad a koplalást, ugye tudod, hogy kamatostul jön vissza minden? Vagy belehalsz az anorexiádba, bár az meg kit érdekel?

2012. aug. 22. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Question gonna be deleted soon.
2012. aug. 22. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezö!En is ugyanilyen keves kilo vagyok mint te,csak 1 centivel kisebb.Szerintem qrva keves amit eszel,igazam van az elöttem szolonak.Nem ertem,miert akarod ezt a sulyt tartani?!Nalam mas a helyzet,en eszem rendesen,söt eleg sokat,megse hizom,vagy csak nagyon nehezen.Ilyen az alkatom.Mondjuk sportolok mellette.De csakis azert,mert bejön.

Neked is inkabb azt ajanlom,egyel sokat,persze egeszsegesen es rendszeresen,es probalj ki olyan sportokat,amit szeretsz.

Hidd el,nem szep a koros sovanysag.

2012. aug. 22. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Maga a mennyiség még nem lenne olyan vészes, ha tegyük fel hatvan kiló lennél. De így!... Még a súlytartást sem kell célnak tekintened, így is nagyon vékony lehetsz! A kalóriamegvonás helyett inkább beiktathatnál egy kis zöldséget-gyümölcsöt, igyál sokat, és máris nem lesz gond.
2012. aug. 23. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!