Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem szerintetek?

Sokat ettem szerintetek?

Figyelt kérdés

egy tányér húsleves csigatésztával

krumplipüré 2 sült csirkecombbal. (tudom ezek nem adagok, de egy átlagosra értem)

Tegnap:

2 szelet parizeles kenyér

1 tányér tejbetészta

Az előtt:

2 főtt virsli 1 szelet kenyérrel

2 töltött káposzta 1 szelet kenyérrel

2012. szept. 29. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
sokat azt nem de hogy ez hány kalória azt meg ne kérdezd..
2012. szept. 29. 15:38
 2/9 anonim válasza:
Ha egy 10 éves kislány vagy, akkor igen, ha egy 20 éves srác, akkor nem.
2012. szept. 29. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez így egész napra?

Mert akkor akkor baromi kevés.

2012. szept. 29. 15:50
 4/9 A kérdező kommentje:
1 napra igen, 18 L vagyok
2012. szept. 29. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég szemét étrend.
2012. szept. 29. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi az a tejbetészta?
2012. szept. 29. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Mennyiségileg nem sok, ennek ellenére minőségileg előnytelen választások és a rendkívülien alacsony energiamennyiség sem tekinthető megfelelőnek.
2012. szept. 29. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz étrend, főleg ha a fogyás illetve az egészséges táplálkozás lenne a cél. Először is naponta 4-5 alkalommal kell keveset enni, nem napi egyszer sok szemetet. Igazából amiket felsoroltál mindbe bele lehet kötni, krumplipüré, tészta, kenyér? Ezeket sürgősen iktasd ki, vagy csökkentsd le nagyon. Egyél a kenyér helyett zöldséget, joghurtot, túrót, tojást, sovány húst, halat. Én leírom az egy napi étrendem, ezzel május óta 12 kilót fogytam úgy hogy közben volt pár hét teljes kihagyás is. Reggeli: egy tányér Nestlé Fitness müzli + zab fele-fele arányban keverve 1,5%-os tejjel és néha gyümölccsel. Tízórai: gyümölcs, néha joghurttal. Ebéd: Mindig ami van, leves és valami második, kb kétharmadát annak, amit előtte ettem, zsíros ételeket, krumplit, tésztát próbálom kerülni, bár ha nem lehetséges, akkor keveset eszem belőle. Uzsonna: általában gyümölcs, de ha később ebédelek, akkor ez az étkezés kimarad. Vacsora: natúr csirkemell friss zöldséggel, túró körözöttnek megcsinálva zöldséggel, néha sovány sonka zöldséggel, joghurttal, tojás főtten vagy rántottának megcsinálva, egy tányér zöldségleves, ilyesmik. Üdítőt kerüld, naponta 2-3 liter vizet igyál minimum. A helyes táplálkozás nem azt jelenti, hogy időnként nem csúszhat be egy péksüti vagy pizza, de nem szabad, hogy rendszeres legyen. Ami még nagyon fontos, az a mozgás, én kb heti 2-3 alkalommal járok futni, hetente 3-4-szer tornázom itthon DVD-re és majdnem minden nap kutyát sétáltatok.
2012. szept. 29. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Dietetikussal érdemes egyeztetni, ugyanis egy durván fehérjedús diétával taccsra lehet vágni a vesét.
2012. szept. 30. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!