Úristen elfelejettem leírni, bocsi..
szóval ettem egy adag ilyen tésztás húsos valamit ami a suliban volt, előtte kukorica levest, azt is egy adagot, itthon meg 4 palacsintát, és brutálisan tele vagyok, most akkor meg fogok hízni?
Sportolsz?
Eddig normálisan étkeztél?
Nem. Nem lesz semmi bajod. 6 óráig a szervezet feldolgozza a cuccokat, csak utána rakja el zsírként.
Én most pont fogyózom, de nekem is becsúszik néha, akár este 6 után, hogy degeszre eszem magam, legtöbbször ilyenkor fordul elő h másnap fél kilóval könnyebb vagyok, mint eddig, tehát kb mínuszba megy át o.O De amúgy nem fogsz elhízni, max 0,5 kilót hízol, de azt a kutya se látja rajtad és pár nap alatt eltűnik, ha nem ülsz egész nap a tv előtt.
Egy adag ebéd +4 palacsinta neked sok ?! Mi vagy te anorexiás? Akkor mi a normális adagod? 1 75g-os joghurt fél almával?
Ez egyáltalán nem sok és mihamarabb kezdj el egészségesen normálisan étkezni és mozogni különben következményei lesznek (nem a fogyásra gondolok) én nem várnám meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!