Túl sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggeli: 2 szelet rozskenyér margarin pulykasonka
Ebéd: 1 csirkemell fóliában sütve és egy adag eisberg saláta + 100 kalória öntet
Vacsora 5 órakor 250 g sovány túró fahéjjal.
Ez hizlaló étrend volt mára?
Valaki, aki ért hozzá: hány kalória? Belefér?
180 cm 57kg F
2012. aug. 24. 17:25
1/6 anonim válasza:
reggeli: kb 300 kcal
ebéd: kb 320 kcal
vacsora: kb 280 kcal
összesen = kb 900 kcal
A túrón kívűl semminek nem adtad meg hogy hány gramm, így "tippelgetve" írtam.
Ha leméregetnéd, és aztán kikeresnéd jobban járnál
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon semmi mérlegem, csak a túróra rá van írva, hogy 250g. Köszönöm! Akkor ha még este futok is, nem hizlal, ugye?
2012. aug. 24. 17:51
3/6 anonim válasza:
180 cm, 57 kg, F...
Az az F mit jelent? Férfit vagy fiút?
Igazából tök mindegy, neked nem futnod kellene, hanem kondizni és minimum 2-szer ennyit enni, hogy izmosodj, mert girnyó vagy!
4/6 anonim válasza:
Normális vagy? Ehhez a magassághoz még lánynak is anorexiás lennél.
5/6 anonim válasza:
Hagyjad már ezt a kalória számolgatást. Milyen élet ez , hogy semmit nem mersz nyugodt szívvel megenni , mert számolgatsz mint az őrült , hogy vajon túlléptél-e egy megadott kalóriahatárt vagy sem, aztán végső elkeseredésedben jössz ide gyakori kérdésekre, leírod az egész napi étrended és várod a megnyugtató válaszokat. Szép egy élet mondhatom , és ezt akarod csinálni 30-40-50 vagy még több éven át? Nem kellenek a baromságok. Élj egészségesen ne egyél cukrot, fehér lisztet, finomított szénhidrátot, és sportolj sokat, és minden rendben lesz. nem kell a kalóriaszámolgatással töltened a napjaidat.
6/6 anonim válasza:
Én mindig is úgy voltam,hogy egyáltalán nem érdekelt miben mi van és mit eszek meg hogy.Ami ízlik azt megeszem,annyit hogy elég legyen.Amennyit te ettél az semmi.Amúgy olyan természetem van,hogy akár egész nap zabálhatok akármit mert úgyse hízok.És engem meg az sem érdekel,hogy hány óra és hogy.Betartom a 3 fő étkezést,de nem időhöz mérem.5kor vacsora?Én kb olyankor ebédelek :D ..vacsora majd 9-10 fele ;) dee amúgy ez 180cm és 57kg-nál kevés.Én 3-4x ennyit eszem 170nél 50kg-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!