Ma sokat ettem?
Figyelt kérdés
Reggelire ettem két kakaós kiflit,egy pohár tejjel
Aztán ebédet nem kívántam,ezért ettem egy pirítóst
Utána 1 szelet kenyeret,parizerrel,kígyóubival,meg paradicsommal és egy fél tányér rizst rizibizivel.
Nem kell a papolás hogy egészséges volt-e cska aannyit hogy kalóriára mennyi lehetett?
2012. okt. 14. 19:13
1/6 B25 válasza:
Szerintem ez nem tartalmaz sok kalóriát. :D
2/6 anonim válasza:
Kalória nem sok. Ez az étel egy nagy nulla. Szennykaja, kevés is, egészségtelen, és hol van itt a normális minőségű fehérje, szénhidrát, rost, hogy csak az alapokat említsem?
3/6 A kérdező kommentje:
mondtam hogy nem kérek ilyen okoskodásokat
De köszi a kalóriásat
2012. okt. 14. 19:39
4/6 anonim válasza:
Nem ettél sokat, viszont jó volna megnézned egy kalóriás honlapot, hogy magadtól is el tudd dönteni.
5/6 anonim válasza:
Csak becsültem a tömegeket, de kb. 1300-1400 kcal lehetett, maximum ami nem sok.
Ajánlom ezt az oldalt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!