Akkor most melyik diéta a jo? Fogytam kb 23 kilot, de megállt. Vagy csak eltünt az akaraterőm nem tudom. Lassan 2 honapja képtelen vagyok bármiféle diétát csinálni, pedig lenne még vagy 15 kilo amitöl meg kéne szabadulnom. De nem megy. Wááááá. Miért?
du 3 után ne egyél már. Felejtsd el a kenyeret, krumplit, lisztet, zsírt.
Zöldség, hús, reggel gyümölcs, de ne szőlő.
Este ha nagy a para, párolj sárgarépát. 10dkg 40kCal.
én ugyanígy voltam...lement 20 kiló és bár már csak 5 volt hátra, egyszerűen annyira örültem neki h engedtem néhány csábításnak. aztán kb 1 hónapig játszottam ezt a na majd holnap na majd holnap dolgot....szerencsére 1 deka sem jött vissza (nem tudom hogy,talán mert a sportot nem hagytam abba)
most összeszedtem magam és megint elkezdtem nagyon szigorúan úgy, hogy még egy kicsit sem engedek magamnak semmi finomságot mert csak így megy :)
21L
elvileg amúgy lefekvés előtt kb 3 órával kellene vacsorázni, de mindegy..
én ennyit tudnék tanácsolni: próbálj meg magadon ilyenkor kicsit jobban uralkodni, és ha eddig edzettél kicsit emeld a szintet, ha nem kezdd el. általában 8-12 hét alatt szokja meg a szervezeted a megterhelést, ilyen időszakonként kell egy kicsit emelni a szintet, pl 1 kg súly helyett 2, 2000m futás helyett 2500-3000km, stb. próbáld meg, szerintem azért állt meg a fogyásod mert a szervezeted hozzászokott a megterheléshez és a kalóriabevitelhez, kicsit több edzés és menni fog tovább. :) egyébként az utolsó kilókat a legnehezebb leadni, úgyhogy nagyon sok kitartást! :)
az 1. hülyeségeket beszél,ne foglalkozz vele!
mi lenne,ha normálisan ennél,nem koplalnál és belevinnél egy kis mozgást?mozgás nélkül sokat nem fogsz elérni...lefogysz összesen 38 kilót és utána mi lesz? megunod,hogy soha nem eszel normálisan és visszahízol,jobb esetben csak a leadott súlyod szeded vissza!egyél naponta 4-5 alkalommal,de keveset!pont annyit,hogy jól lakj!mellette pedig kezdj el szépen mozogni!a kitartásod és az akaraterőd megvan hozzá azok alapján amit leírtál.már csak meg kell tenni az első lépést!ami mondjuk legyen az,hogy elmész és veszel egy uszodabérletet,vagy egy futócipőt!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!