Diétánál a kalóriát is figyelembe kell venni, vagy csak a szénhidrátot?
Figyelt kérdés
Sajtos tallér 435 kcal-t tartalmaz (a mini-t nem tudom), szénhidrát: 39, mennyire hízlal, ha egy keveset (éhség elűzésére) ennék?2012. szept. 18. 11:30
11/13 anonim 

válasza:

Már nem azért, de TáplálkozásHarcművesnek maximálisan igaza van. Én 40 évesen kezdtem el "sportolni", heti 4 alkalommal gyalogoltam 1 órát, és emellett csak nem növényi fehérjét (állati), egy kis zöldséget, és igen, ZSÍRT ettem, és 4 hónap alatt 20 kilótól szabadultam meg, és újra a lánykori méretem lett. Pont.
12/13 kalmj 

válasza:

A zsír nem hízlal, hiszen csak kétszer annyi kalória van benne, mint a szénhidrátban vagy a feférjében. Persze, a vércukornem megy fel tőle,persze a szalonna nem olyan kívánatos mint a fagyi, de azért eléggé hízlal. :D
13/13 anonim 

válasza:

Kalmj.
A hizlal szó nem egy túldefiniált szó. Meglepődnék, ha precízen meghatározott jelentése lenne..
Ha valaki egész nap szalonnát z.abál, akkor nem lesz sosem hájpacni, a kenyérevő emberek között meg vannak elhízottak.
Kalóriatartalom, vonj le némi gyakorlatias következtetést is, a kalóriát meg hagyd meg a mérnököknek, fizikusoknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!