Hány kalóriát ettem? Nagyon sokat?
Figyelt kérdés
Reggel egy kifli, fele májkrémes, fele párizsis, és 250 gramm epres házijoghurt. Délután egy zöldalma, egy répa és egy tál bableves. ma már úgy gondoltam nem eszem többet. nagyon sok volt ez?2012. szept. 8. 13:31
1/5 anonim válasza:
kb 900 kalóra...
Ez nem sok.Csak koplalsz.Nyáron én is ezt csináltam.Igaz lement 10 kiló de tudod hogy milyen pocsékul érzem magam.Most hogy csak picivel eszem többet mint akkor jönnek fel a kilók. Ezt ne csináld szerintem. Mert 100%hogy visszahízod
2/5 anonim válasza:
Te figyu már!
Ha tudod mit ettél, miért nem tudod kiszámolni magadnak?
Májkrém= sz*ar, párizsi szintén..
Fehérjét nem ettél.. csak szólok..
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: köszi!!
Második: nem azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk??
2012. szept. 8. 22:43
4/5 anonim válasza:
De igen!
Csak a hülyék másra használják!!
Pl. a számolni nem tudók...
5/5 anonim válasza:
A "koplalás" legnagyobb problematikája, hogy nem csak a zsír megy le, hanem az izom is és - bocsánat - de a végén úgy néz ki az ember, mint egy teleszart zokni. Az összkép nem sokat fog változni, mert százalékos arányban ugyan ott leszel. Ha "szépen" akarsz fogyni, akkor sok zöldséget és húst egyél, némi tejtermékkel (sovány sajtok, sovány túró). Persze ez hosszútávon nem tartható, így nem lehet élvezni az életet, de amint elérted a kívánt súlyt, kicsit kibővítheted a palettát barnarizzsel, teljes kiőrlésű kenyérre, durumtésztával, gyümölcsökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!