Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha kitartóan számolod a...

Ha kitartóan számolod a kalóriákat, akkor mennyire befolyásolhat a célod elérésében hogy bulizol mellette? :D

Figyelt kérdés

Ez komoly :)

Betartom a napi 1400 kalóriát, főleg fehérjéből álló étrend... de buli buli hátán (heti egy-két alkalom), amikor főleg sört fogyasztok (4-5 is akár).

Szal most megállt a fogyás, vagy az is lehet elindult visszafelé :-O

Lehet ez az alkoholtól? Az 1400kcal-hoz még mondjuk 5sör, az 25 dl, 1dl=42kcal, 25dl=1050 kcal, a végeredmény 1400+1050=2050 kcal, vagy a sört nem okozhat ekkora csavart. (Reménykedem benne, hogy valaki azt írja itt nekem, hogy kipisilem vagy akármi :) )

2012. szept. 6. 13:11
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:

Diétában az alkohol sose elfogadható. Minek neked sörözni? Igyál mást. Nem csak alkoholos italok kaphatók egy bulin.

[link]

2012. szept. 6. 13:23
 2/4 poiu ***** válasza:
Kalóriát nem tudsz kipisilni és plusz 1000 kcal bizony sok (napi - 500-zal kéne fogynod. A bor is kalória, de mégis jobban jársz ha fröccsöt iszol (most megint divat), ha már inni akarsz.
2012. szept. 6. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:

A francba :(

Na jó, akkor nincs több buli... a hétvégi buli után :D

Igazánól választ keresek arra, hogy miért mutat többet a mérleg, amikor annyira kitartó vagyok kivételesen. Hát sajnos az alkohol :(

De alkohol nélkül bulizni??? Na jó...

2012. szept. 7. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Smartguy86!

Nagyon jó honlapot mutattál nekem :)

Köszönöm!

2012. szept. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!