Támogatnak a szüleid a céljaid elérésében?
Van olyan foglalkozás amit mindig is szerettél volna űzni? Sikerült elérned, vagy most mást dolgozol? Támogatott a családod?
Én mindig is tanár akartam lenni, de közgazdász lettem, ilyen iskolába küldtek, hogy így még sok minden lehetek... De még sokszor gondolok arra hogy milyen jó lenne magyart tanítani mondjuk középiskolában :)
Soha nem késő tanulni, még most is átképezheted magad.
Szerencsére igen az én szüleim támogatnak.
Cukrász szerettem volna lenni, anyám beerőszakolt egy webmester képzésre amit később ott is hagytam.
Sajnos már nem volt alkalmam új szakot kezdeni mert emiatt kivágott, és inkább a pénzre van most szükségem.
Legalább a párom mellettem áll, ha sikerült neki összehoznom az egyetemet én is új szakma után nézek :)
Nem.
Amit ők erőltettek azt én nem akartam tanulni, amit meg én akartam azt meg nem támogatták. Elmentem dolgozni, elköltöztem és elvégeztem az általam választott egyetemet. Most már abban a szakmában dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!