Nem tudjatok, hogy az befolyásolhat a jogsi megszerzésében hogy nem hallok a bal fülemmel, csak nagyon halkan?
Bal füllel rosszul hallasz,jobb kezeddel rosszul írsz...
A gépjárművezetői-engedély megszerzésének alapfeltétele:írni olvasni tudás,8 általános iskolai végzettség.
Vagy:"alapfeltétjele ólvassni tudas8altallanos íslyolai vegzetsegg" :-))
Értem én a magyar közlekedési morált sajnos.
Nem, nem kell sem írni tudni, sem olvasni már sajnos és iskolához sem kötik. Nekem ismerősöm most akarnak vizsgázni, jobb helyeken már korlátoznák a cselekvőképességét, annyira "buta" és felolvassa neki a vizsgabiztos a kérdést és a válaszlehetőségeket is, neki csak válaszolnia kell. Kegyetlen, mi folyik itt manapság.
A hallást az vizsgálja, hogy érted, mit mond az orvos:)
A megkülönböztetett jelzést használókat nem árt meghallani azért.
Úgy látszik, valakinek "csípte a szemét" a válaszod, leírom mégegyszer:
Nagyobb probléma, hogy írni sem tudsz, és még bunkó is vagy, mint az néhány törölt kommentedből kiderült!
8!
Igen,ez itt a probléma, hogyha az ember egy kicsit rápirít a sok butára,akkor a mi kommentünket törlik...ezt egyébként nem is igazán értem. Alapból az ilyen formai hiányosságokkal küzködő kérdéseket kéne cenzurázni...
Magyarország,én így szeretlek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!