Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudjatok, hogy az befolyá...

Nem tudjatok, hogy az befolyásolhat a jogsi megszerzésében hogy nem hallok a bal fülemmel, csak nagyon halkan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 12:56
 1/9 anonim válasza:
Nem befolyásol semmit. Az orvosi vizsgálat kb 2 percig tartott nálam, a hallást meg se vizsgálták. (Szolnok)
2012. aug. 15. 12:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem esetleg másnál hogy volt ?
2012. aug. 15. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne izgulj. Nem fogják megvizsgálni a hallásod.
2012. aug. 15. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy a hallás elég fontos szempont, bár azt is megértem, hogy vezetni szeretnél...Nem leszólásból mondom, de mondjuk mi van akkor, ha egy jobbkezes utcába nem látsz be és a hallásodra ilyenkor nagy szükséged lenne. És ez csak egy példa. Jól jön a + érzékszerv, sajnos nem elég csak látni.
2012. aug. 15. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Bal füllel rosszul hallasz,jobb kezeddel rosszul írsz...

A gépjárművezetői-engedély megszerzésének alapfeltétele:írni olvasni tudás,8 általános iskolai végzettség.

Vagy:"alapfeltétjele ólvassni tudas8altallanos íslyolai vegzetsegg" :-))

Értem én a magyar közlekedési morált sajnos.

2012. aug. 15. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem kell sem írni tudni, sem olvasni már sajnos és iskolához sem kötik. Nekem ismerősöm most akarnak vizsgázni, jobb helyeken már korlátoznák a cselekvőképességét, annyira "buta" és felolvassa neki a vizsgabiztos a kérdést és a válaszlehetőségeket is, neki csak válaszolnia kell. Kegyetlen, mi folyik itt manapság.

A hallást az vizsgálja, hogy érted, mit mond az orvos:)

A megkülönböztetett jelzést használókat nem árt meghallani azért.

2012. aug. 15. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kívántam én neked semmit, csak felhívtam a figyelmedet, hogy bizony probléma lehet, ha térben nem tudod behatárolni, merről jön a mentő 150el. A jogsi megszerzésében lehet, hogy nem fog akadályozni, mert nem vizsgálja senki, mennyire hallasz és hogyan. Van hallássérült ismerősöm, aki vezet, hát be nem mernék mellé ülni, pedig csak részben nem hall, de ha mentő, tűzoltó jön, fogalma sincs, honnan. Nem hallja rendesen az autó hangját sem, sok mindenre nem tud reagálni. Én nem mondtam, hogy te ilyen vagy, de ez benne van, a vezetéshez minden érzékre szükség van. Az pedig igen is jogos, hogy belekötnek a helyesírásodba. A füleddel van baj, nem a szemeddel.
2012. aug. 16. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, valakinek "csípte a szemét" a válaszod, leírom mégegyszer:

Nagyobb probléma, hogy írni sem tudsz, és még bunkó is vagy, mint az néhány törölt kommentedből kiderült!

2012. aug. 16. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

8!

Igen,ez itt a probléma, hogyha az ember egy kicsit rápirít a sok butára,akkor a mi kommentünket törlik...ezt egyébként nem is igazán értem. Alapból az ilyen formai hiányosságokkal küzködő kérdéseket kéne cenzurázni...

Magyarország,én így szeretlek :-)

2012. aug. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!