Szerintetek jó az étrendem?
Figyelt kérdés
pl a mai napom: reggeli: teljes kiörléső kifli sajttal sonkával
ebéd: sült kacsa sült almával egy norbi puding
uzsi: párolt zöldségek ( répa és gomba) 1 tányér
vacsi: 2 abonett sajttal
Ma pl voltam este futni is fél órát!
2012. aug. 21. 21:11
1/8 A kérdező kommentje:
(kiörlésű)
2012. aug. 21. 21:13
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most megnyugtattál:) Ment a zöldkéz !
2012. aug. 21. 21:19
4/8 anonim válasza:
köszi :) sok sikert! Nekem is sikerült a fogyás és izmosítottam is, a tiedhez hasonló étrendet állítottam össze. Amúgy törekedj a csirkére is, abban sok a fehérje. Meg a tojás se mellőzendő. És ha van kedved időd és energiád menj el pár kmet bicikizni, azokra meg ne hallgass akik azt mondják 50 km távot kell megtenned egy nap alatt, elég 10 km is ha sikerül, a héten ha majdnem minden nap elmész mozogni szépen összeadódik. És a súlyzós edzés is nagyon jó alakformáláshoz, és izmosodáshoz. Próbáld ki! :)
6/8 anonim válasza:
A reggeli és az ebéd tökéletes. Személy szerint én az uzsonnát és a vacsorát valami másra cserélném, de ez csak az én véleményem.
pl.:
uzsonna: 1db kefír, natúr joghurt vagy light joghurt
vacsora: 2db főtt tojás uborkával, paradicsommal, paprikával vagy 1,5%-os tej, sovány túró ugyanezekkel a zöldségekkel.
A futás az jó. A biciklizés nekem sokat segített, minden nap 10-12km-t tekertem 35-40perc alatt...nem a gyorsaság számít, hanem hogy a saját tempódban folyamatosan, megállás nélkül tekerj.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Kedves utolsó ,a te módszeredet is kifogom próbálni ! :)
2012. aug. 22. 10:46
8/8 anonim válasza:
szerintem az a puding nem kellett volna már,de nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!