A mai napi étrendem mennyi kalória lehet?
reggeli:
2,5 szelet házi készítésű kenyér vékonyan margarinnal pár szelet paprikás szalámival
uzsi:
egy Activia epres ivó joghurt
ebéd:
egy banán és egy pohár tejes kávé
Továbbá nap közben kb 1-2 liter víz.
A vacsi még képlékeny,a választék: egy szelet túrótorta,görög dinnye,görög dinnyés turmix,alma,cukkinis káposztás sült lapocskák (legszívesebben mindet befalnám :D )
170 cm és 51 kg vagyok,és a pocimról illetve combomról szeretném a zsirt leadni,hogy kockás legyen (mert tavasz óta elértem hogy izmosodom-és alig jönnek rám a ruhák amit nem értek mitől- )
Először is fogalmam sincs mennyi kalóriát ehetsz egy nap.
Másodszor az minnél izmosabb vagy egy idő után annál nehezebb, (nem kövérebb) mivel az izom nehezebb a zsírnál.
Lehet azért nem mennek rád a ruhák mert amit de zsírnak gondolsz, esetleg izom...
remélem segítettem!
Hát Ti teljesen hülyék vagytok. Ez legjobb esetben is kb ennyi lehetett:
reggeli 400 kcal körül
uzsonna 70 kcal körül ha light volt
ebéd 200 kcal körül.
Jó ha az 1000et sikerült alulról súrolni. Gratulálok, tökéletesen szar koplaló étrendet raktál össze magadnak. Én 168cm vagyok, 50.5kg és iszonyú hízekony, heti 6x edzek. És ez volt a mai napom:
reggeli: 1 nagy alma, 3 abonett, 3db paradicsom, 3dl sovány tejjel tejeskávé
tízórai: 2db barack
tízórai2: 50g zabból csokis zabkása
ebéd: piskóta zabból és fehérjeporból, 1 tojással, szójatejjel, túrókrémmel egy doboz túróból és nat. joghurtból
uzsi: 30g zabból szójatejes zabkása
vacsi: rántotta 1 tojásból, 2 fehérjéből, sonkával, light trappistával.
Grammra mérek mindent, és ez volt kevesebb, mint 1400kcal, 150g CH. Mégis fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!