Hogyan kezdjek a kalória számoláshoz?
Mondjuk így:
[link] - itt minden tudnivaló le van írva
Én is 158 centi vagyok csak 82 kiló voltam. Sokat ér a kalóriaszámolás, egy év alatt lementem 64-re. (: Jókat írnak előttem, minden este csináld meg a másnapi étrended, így a legkönnyebb. Sok ember az étkezéssel rontja el, úgyhogy erre figyelj a legjobban! Kicsit furcsa lesz elkezdeni, de ahogy telik az idő egyre jobb lesz már a közérzeted, és csinálni akarod (: Nekem ez az egy év vagy ötnek tűnt, ezért ha elkedvtelenednél mindig gondolj arra, mennyit elértél addig, és - lássuk be - sok ember képtelen lemondani a finomságokról huzamosabb időre.
Lehetőleg csak vizet igyál, így nem kell még üditők miatt levenned a napi kalóriádból. Én a napi kalóriabevitelemet úgy számoltam ki, hogy a súlyomat kg-ból lbs-be váltottam egy konverterrel, megszoroztam 10-zel vagy 12-vel és voilá, annyit vihettem be (:
Centiben is mérd magad! Sokszor abban érződik leginkább a súlycsökkenés, nem a kilókban (:
Nagyon sok szerencsét kívánok neked! Higgy magadban, mert nem lehetetlen a célod (:
Köszönöm a segítséget.
Utolsótól kérdeznék.Honnan adtad le a feleslegedet,mert nekem inkább csak a hasamon van felesleg.Egyébként mindennap biciklizem 1 órát.
Utolsó vagyok: hát én rendszeres látogatója voltam a helyi konditeremnek (: Nincs titok a fogyásban, legfeljebb annyi, hogy soha ne akarj egy bizonyos helyről fogyni! Butaság, nincs értelme se, hisz nem attól fogysz mondjuk hasra feltétlenül, ha sok felülést csinálsz például. A nagy titok az, hogy minden egyes izmodat meg kell mozgatnod! Mert minél többet edzel, annál több izmot növesztessz (most ne egy testépítőt képzelj magad elé! csak szép arányosan), annál több helyen vagy képes a nap folyamán a kalóriákat, szénhidrátot, fehérjéket, zsírokat lebontani. Az, hogy honnan fogysz az a Genetikádban van. Például fogyás előtt a csípőm 102 cm volt és most 97 körül van. Ezzel szemben derékban 89 cm voltam, most meg 70. Itt vagyok én: először mellből fogytam elég sokat, és korábban sem voltam valami dús keblű. Aztán fogytam derékról fokozatosan, karról, vádliról rengeteget, de a combom és a csípőm (mint általában sok nőnek) nehezebben megy le.
Épp ezért ne akarj csak hasról fogyni. Hidd el a tested tudja miből mennyit vesz el, és arányosan fogsz változni. De ha végképp nagyon akarsz hasról fogyni, én edzés közben használok szaunaövet: sima körédtekerhető gumi, ami tépőzárasan illeszkedik hozzád, jobban megizzadsz tőle. Mindig használni szoktam, jólesik, hogy kicsit segít jobban izzadni, bár nem hiszem, hogy több előnye lenne (:
Még valami: Eddz heti háromszor legalább, tarts egy-két pihenőnapot két edzés között, hogy az izmok regenerálódni tudjanak. A biciklizés jó, mondjuk a heti egyik mozgás legyen ez, ajánlom figyelmedbe, hogy interneten sok otthoni edzésterv és videó van fent, és ha egy idő után már fáj csinálni, akkor az jót jelent. Internet jó barát, nagyon sok segítséget tud adni nekünk legyen az jó recept, edzésterv, helyi kondik keresése, helyes étrend stb. Én is így kezdtem neki, aztán azért kezdtem kondiba járni, mert már nem volt elég, nem fárasztott ki az otthoni edzés. Szóval három edzésnapod:
1. bicajozás (pulzusod legyen jó erős, pörgessük meg a szívet!)
2. otthoni edzés (mondjuk megmozgatod egy nap a combod-feneked-vádlid)
3. otthoni edzés ( hasizmom, karizom, mellizom, hátizom)
Mérd meg a súlyod, Centire mérd le a csípőd, derekad, mellbőséged, és úgy 3 hét után szerintem láthatod az eredményét az egésznek (: A legédesebb az első sikerélmény! Sok szerencsét! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!