Hány kalória volt?
Figyelt kérdés
4 dkg kalács (két szelet) egyik vajjal, másik 3 kanál baracklevárral kenve + 12 dkg g. dinnye + sajtos rúd (1db)
2012. júl. 9. 14:52
2/7 anonim válasza:
100 g kalács 250 és 350 kcal között van, a recepttöl függöen.
100 g lekvár 270 kcal (1 ek kb 20 g - 3 ek 160 kcal)
100 g vaj 800 kcal (vékonyan kenve kb 20 g 160 kcal)
100 g g.dinnye 28 kcal 40 kcal
Sajtos rúd 1db(44g) 220 Kcal.
3/7 anonim válasza:
100 gramm vaj, ez kicsit túlzás 800 kalóriának:-)
Attól is függ milyen vaj,de leginkább 350- 500 kalória között mozog a 100g értéke.
4/7 anonim válasza:
Nem teljesen mind1? ezzel akarsz minőségi fogyást elérni?XD a zsír % od kevesebb nem nagyon lesz ennél az tuti.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Itthon nekünk 2 fajta vaj is van, light és sima. A lightban 100 grammban van 150 kalória, a simában 350. Teljesen hétköznapiak, úgyhogy gondolom a kérdező is ilyeneket használ. Nem kötekedni szerettem volna, de én inkább a termékek kalóriatáblázatait nézem, mint az internet táblázatait:)
7/7 anonim válasza:
Ebben igazad van, nekem a teavaj az, amit vajnak nevezek. Mivel a kérdezö nem irta, hogy milyen vajrólvan szó, ezért nem lehet tudni melyikre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!