Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalóriát egyek,hogy...

Mennyi kalóriát egyek,hogy fogyjak is de ne éhezzek?

Figyelt kérdés

Alapjárat kalóriaégetésem 1644 kcal a kalóriabázis szerint.

1300 kalórián belül próbálok maradni,de nehéz és azért éhes is vagyok,főleg estére.

Sportolni nem sportolok(nem szeretek és időm se sok van).

Naponta kb 12-17ezer lépést teszek. Boltban dolgozok,van amikor többet vagyok irodában, van amikor pakolok is,teljesen vegyes.

ma 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit nevezel alapjárat kalóriaégetesnek? Nem mindegy.

Inkább magadnak számold ki és utána állítsd be a kalóriabázisban a saját értéket mert főleg alacsony lányoknál nagyon félreszámol.

Keress egy bmr kalkulátort. Pl a gymbeam. Kiírja a bmr odat. Na ennél sosem szabad kevesebbet enni mert az lenne az éhezés.

A kalkulátor kiirja a napi kaloriaegetesed annak fuggvenyeben hogy hetente mennyit sportolsz. Az a sulytartasi kaloriad. Annal kell kevesebbet enni a fogyáshoz. 500kcalt szokak mondani de ha pl 1600 a napi kcaligényed és 1300 a bmr-od akkor nyilván káros lenne a minusz 500. Ilyenkor a fogyási ütem lassabb lesz de egészségesebb és bmr fölé 50-100 kcallal érd3mes twnni

ma 14:17
 2/10 A kérdező kommentje:
1284 kcal a BMR az oldal szerint. Akkor mennyit ehetek,hogy fogyjak? Feltételzzük azt,hogy nincs semmi sport.
ma 14:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert ha így nézem,akkor az 1300-max 1400 kalória ami belefér egy napba.
ma 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok,63 kg, 37 éves,nő.
ma 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ülőmunkát végzek. Én kb 1500 max 1600 kalóriát ettem. És azzal fogytam. Az 1300 az nagyon kevés szerintem. ( Korábban én is próbáltam és a falat kapartam tőle.)
ma 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Az se mindegy mit eszel. Én a régi étrendemmel mindig hamar éhes lettem. Most arra figyelek h sok fehérjét egyek magas gikémiás indexű szénhidrát forrással és kb sose vagyok éhes 1200-1500 kcalán

Én a helyedben 1500at ennék és elkezdenék tornázni

ma 14:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Világéletemben utáltam a tesit,sportot.

De megpróbálkoznék esetleg vele. Hogyan kezdjek neki?

Van olyan edzős/torna videó amiben minden testrészre van edzés? Ha csak heti egy max 2szer tudnám csinálni is érne valamit?

ma 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem mint mozgás forma a tabata jött be. Főleg, hogy a 4.en lakom, így nem feltétlenül ugrálósak a mozdulatok. Szerettem csinálni akár napi 20-30perc is segített nekem. Én sem vagyok nagyon sport ember. 5-ös voltam.
ma 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha megcélzod az 1350 kcalt az jó lesz. Fogyni fogsz de - a sport hiánya miatt - lassan
ma 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a yoga és pilates tetszett legjobban
ma 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!