173 cm/56 kg lettem. Ezzel a módszerrel vissza tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
173/48-50 kg voltam nyáron, amikor bulizgattam, meg sokat csavarogtam. Azóta feljött 6 kg. De azt vettem észre ha naponta 2000-2500 kcalt eszek, megmarad a súlyom 56-58 közt, ami azért nem kevés kaja szóval viszonylag sok finomat ehetek magához a súlymegtartáshoz, és ez a +6kg is viszonylag sok idő alatt jött fel(4 hó) ahhoz képest hogy nagy átlagban rengeteget eszem amióta rendesen eszek.
NA és azt a módszert találtam ki hogy veszek hashajtót és minden étkezés után egyből iszok belőle rengeteget. Ezáltal le tudok fogyni újra, legalább 50 kilóra?
dec. 28. 20:05
21/21 A kérdező kommentje:
drága 21-es, és te mégis hol olvastad azt hogy én azt írtam volna, hogy feltaláló szeretnék lenni?:D
dec. 30. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!